• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Web Design & Mentenanta

Constructie site web

Alegerea unui design atrăgător, potrivit și funțional pentru compania ta va face toată diferența între un site de succes și unul mai puțin reușit. Radacinile noastre se trag din domeniul online marketing, al cresterii traficului și a conversiei acestuia în vânzări, asadar ne pricepem la felul in care un site trebuie sa arate pentru a aduce conversii si clienti.

Desi un site trebuie optimizat pentru motoarele de căutare, trebuie să aibă si un design plăcut și o structură ușor de accesat. Design-ul nu trebuie să obstrucționeze în nici un fel scanarea și indexarea site-ului de către motoarele de căutare și nici poziționarea acestuia în paginile cu rezultatele de căutare. Iti oferim servicii de web design construite în jurul acestor indicații. Da, design-ul unui site sau a unui magazin online trebuie să fie atrăgător, dar dacă Google nu il indexează sau poziționează intre primele cautari pentru o anumita expresie si nimeni nu îl vede atunci putem spune că designul a fost făcut degeaba.

Serviciile noastre de realizare site-uri si magazin online sunt sprijinite de un set de servicii de analiză, precum alegerea cuvintelor cheie, audit SEO, analiza accesibilității și a ratei de conversie a paginilor. Impreuna cu aceste servicii de web design și analiză, iti punem la dispozitie și cele mai bune soluții aplicabile pentru a maximiza performanțele site-ului pe care il reprezinti.

alt
alt

Mentenanta website

Acum ca site-ul tau e online, este necesar sa il mentii actualizat cu conţinut nou. Prin actualizarea constanta a site-ului vei beneficia de cativa factori foarte importanti in evolutia afacerii pe care o conduci:
– imbunatatirea prezentei in motoarele de cautare;
– cresterea si mentinerea numarului de vizitatori;
– consolidarea prezentei tale in mediul online.
Pentru a acoperi acesti factori informatia trebuie sa fie proaspata, exacta, vizibila, corect publicata si orientata catre piata tinta, de aceea un serviciu de mentenanta a unui website poate fi foarte util.

Serviciul de mentenanta site web il oferim in baza unui contract lunar, negociabil in functie de numarul de actualizări şi de complexitatea site-ului. Totodata oferim acest tip de servicii si fara un abonament lunar tarifele bazandu-se pe tipul interventiei de care ai nevoie.

Daca doresti sa iti faci o idee mai clara despre acest tip de serviciu, te invitam sa ne contactezi iar noi vom reveni cu o oferta bazata pe necesitatile tale.

Clientii nostri

Cateva dintre firmele pe care le reprezentam si promovam in mediul online.
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img