• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Video Marketing

Alege servicii de video marketing si imbunatateste imaginea brand-ului tau!

Iti oferim servicii profesionale de realizare materiale video si clipuri publicitare cu scopul de a-ti promova imaginea companiei in mediul online, intr-un mod cat mai original.

De ce sa apelezi la servicii de video marketing?

Iata cateva argumente pentru care merita sa-ti prezinti compania, produsele si serviciile prin intermediul videoclipurilor.

Alte cateva argumente importante!

Iata cateva argumente pentru care merita sa-ti prezinti compania, produsele si serviciile prin intermediul videoclipurilor.
Decizie de cumparare
Decizie de cumparare

Jumatate dintre consumatorii care vizioneaza videoclipuri online despre produse declara ca ii ajuta sa ia decizii de cumparare mai încrezatoare.

Venituri ridicate
Venituri ridicate

Cei care utilizeaza videoclipuri in campaniile de marketing genereaza venituri cu 49% mai rapid decat cei care nu folosesc aceasta metoda.

Email marketing
Email marketing

O campanie de email marketing care include si un videoclip poate mari numarul de click-uri inregistrate cu pana la 200% – 300%.

Sanse de achizitie
Sanse de achizitie

Persoanele care vizioneaza videoclipuri raman pe acel site cu aproximativ doua minute, crescand astfel sansa de achizitie cu pana la 64%.

Vizibilitate marita
Vizibilitate marita

Materielele video si spoturile publicitare regasite in mediul online cresc traficul generat in cadrul motoarelor de cautare cu pana la 157%.

Vizitatori mai multi
Vizitatori mai multi

Utilizatorii regasiti in mediul online petrec in medie cu 88% mai mult timp pe site-urile care au incorporate materiale video.

Crestere trafic online
Crestere trafic online

Este de asteptat ca in urmatorii 5 ani traficul video realizat online sa reprezinte pana la 80% din traficul total de pe internet.

Pagini de destinatie
Pagini de destinatie

Paginile de destinatie care contin videoclipuri de prezentare a produselor si serviciilor imbunatatesc rata de conversie cu pana la 80%.

ROI pozitiv
ROI pozitiv

73% din firmele care au implementat o strategie de video marketing au prezentat un raport ROI (Return-On-Investment) pozitiv.

Vrei sa imbunatatesti imaginea companiei tale in mediul online?

Prezinta-ti produsele si serviciile prin intermediul unei campanii de video marketing!

Descriere servicii video marketing

Videoclipurile reprezentative care se regasesc pe website-ul tau sau pe profilele de social media pot ajuta la crearea unei relatii bazata pe incredere cu vizitatorii paginilor tale.

Totodata o strategie de video marketing reprezinta si o cale eficienta de a-ti prezenta serviciile si produsele intr-o maniera care trage la public.

Bineinteles ca toate acestea duc implicit si la imbunatatirea ratei de conversie.

Iata alte cateva argumente:
– motorul de cautare Google apreciaza videoclipurile in detrimentul paginilor cu text si imagini;
– alături de Google, YouTube este al doilea motor de căutare ca marime din lume. Deci ar fi cazul sa profiti si de pe urma acestuia;
– vei creste timpul petrecut de vizitatori pe site. Studiile arată că paginile web cu videoclipuri au un timp mediu petrecut pe site semnificativ mai mare decât cele fără asemenea materiale;
– clipurile video iti permit sa imbunatatesti imaginea brand-ului pe care il reprezinti si sa construiesti încredere in randul urmaritorilor. Sunt ca reclamele – doar mai ieftine!

Indiferent ca doresti sa maresti expunerea companiei tale, sa generezi mai multe apeluri sau sa intri in contact cu un numar mai mare de potentiali clienti, o campanie de video marketing poate fi mai mult decat ideala.

Serviciile noastre de video marketing oferă companiilor producție video, optimizare și promovare. O asemenea campanie permite companiilor să-și comunice mesajul într-un singur produs pe mai multe nivele. Astfel, imaginea și textul, vor atinge în același timp un public imens cu cheltuieli minime, in cel mai scurt timp.

O strategie de video marketing reprezinta o modalitate puternică de a demonstra instruirea sau de a prezenta conținut menit sa genereze anumite dorințe si emoții. Videoclipurile apar de cele mai multe ori în rezultatele căutării, crescând astfel traficul organic ce urmează să fie redirectionat către un site. De asemenea, videoclipurile pe care le realizam sunt optimizate din punct de vedere SEO, redirectionand astfel trafic de calitate.

În cadrul videoclipurilor vor fi utilizate materiale grafice, muzica și texte, bazate pe domeniul din care afacerea ta face parte. Totodata, materialele video realizate vor fi distribuite pe diverse canale media precum YouTube sau Facebook.

Spune-ți povestea utilizand o strategie de video marketing

O campanie de video marketing reprezintă o punte intre tine si potentialii tăi clienți. Aceasta te va ajuta sa comunici într-un mod cât se poate de original cine esti, ce valori are compania ta si cum iti conduci afacerea.

Fiecare brand are o poveste, una inerentă și în același timp unică. Narațiunea ta este o diferențiere, iar un videoclip poate spune povestea produselor, serviciilor și a identității tale corporative, într-un mod cât mai reprezentativ.

Video marketing-ul este o experiență imersivă și interactivă care lasă o impresie de lunga durată.

De asemenea, acesta este imperativ în lumea motoarelor de căutare.  Videoclipurile îi angajează pe spectatori în diferite activități, pastrandu-i în același timp pe site-ul tău, oferindu-ti astfel șanse mărite de creștere a vanzarilor.

Fiecare videoclip îți va oferi o prezenta din ce în ce mai proeminenta în cadrul motoarelor de cautare în timp ce plaseaza o imagine vizuală și convingătoare asupra conținutului pe care vrei să-l promovezi. Astfel, conținutul video va reprezenta o modalitate prin care compania ta poate ajunge la potențiali clienți, calificandu-i ca și viitori cumparatori ai produselor și serviciilor tale.

alt

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Iti prezentam mai jos cateva din parerile clientilor nostri.
 • Sorin Oltean / General Manager

  "Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!"

  Sorin Oltean
 • Romeo Balogh / CEO-Fondator

  "Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale."

  Romeo Balogh
 • Valentin Negru / Director Vanzari

  "In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!"

  Valentin Negru
 • Liliana Lucaciu / Director General

  "Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! "

  Liliana Lucaciu
 • Adriana Ciordas / Director General

  "Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum."

  Adriana Ciordas
 • Octavian Turcanu / Director General

  "Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand aceasta firma oricui doreste sa iti promoveze afacerea pe internet!"

  Octavian Turcanu