• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Servicii marketing online

Servicii profesionale de marketing online

Vrei sa-ti imbunatatesti prezenta in mediul online? Descopera cum te putem ajuta!
Optimizare site - SEO

Partea fundamentală a strategiei de implementarea a campaniilor SEO.

Marketing prin continut

Continutul de calitate creste considerabil traficul de pe site.

Monitorizare si Analiza

Monitorizarea și analiza ofera date exacte despre traficul de pe un site.

Aplicatii Marketing

Implementarea de butoane “Call to Action” sau de redirectionare catre retelele sociale.

Dezvoltare site web

Constructia de site-uri sau bloguri conform cerintelor pe care le ai.

Social Media Marketing

Promovarea produselor și serviciilor tale pe retelele sociale.

Link building

Un factor important de care motorul de cautare tine cont la indexarea site-ului.

Email Marketing

Servicii complete de trimitere de email-uri catre potentialii sau actualii clienti.

Design Grafic

Crearea de imagini personalizate conform cerintelor tale.

Mentenanta web

Intretinerea si actualizarea constanta a site-ului pe care il reprezinti.

online marketing

Tipuri de servicii de marketing online

Serviciile de marketing online pot fi alese independent, dar cel mai bine functioneaza atunci cand sunt combinate.
Marketing Prin Continut
Marketing Prin Continut

Continutul este motivul pentru care motorul de cautare exista. Astfel, cu ajutorul acestuia vei avea posibilitatea de a atrage vizitatori catre site-ul tau. Totodata, se recomanda ca fiecare site sa detina un blog pe care sa se adauge in mod constant articole relevante.

Optimizare Site - SEO
Optimizare Site - SEO

Optimizarea site-ului este prima parte fundamentala a strategiei de implementare a campaniilor SEO, care se axeaza atat pe indexarea si scanarea site-ului cat si pe relevanta informatiei continuta de acesta. Apeleaza la noi si vei beneficia de un site bine optimizat din punct de vedere SEO.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Serviciile de social media marketing au ca si scop cresterea numarului de persoane interesate de produsele si serviciile pe care le oferi. Asadar, ne vom asigura ca cei care te urmaresc se incadreaza in criteriile tale de selectie si pot fi candidatii ideali atunci cand vine vorba de marirea portofoliului tau de clienti.

Video Marketing
Video Marketing

Videoclipurile postate online sau pe retelele sociale pot ajuta la crearea unei relatii de incredere cu potentialii tai clienti. Totodata o strategie de video marketing reprezinta si o cale eficienta de a-ti prezenta serviciile intr-o maniera care poate sa prinda bine la publicul pe care il tintesti.

Email Marketing
Email Marketing

Campania de email marketing este un mijloc excelent pentru a promova produse, servicii sau evenimente catre clienti, furnizori, membri sau prospecte de afaceri care au cerut explicit sa primeasca un astfel de mesaj pe email cunoscut si sub numele de newsletter.

Dezvoltare Site Web
Dezvoltare Site Web

Alegerea unui design atragator, potrivit și functional pentru compania ta, va face toata diferenta dintre un site de succes si unul mai putin reușit. Radacinile noastre se trag din domeniul marketing online, prin urmare stim cum trebuie sa arate un site care poate sa mareasca rata de conversie.

Link Building
Link Building

Cand este facuta corect, o campanie de link building nu este doar o metoda viabila pentru a deveni o autoritate pe o nisa, ci este și o parte fundamentala a unei bune strategii SEO. Un backlink este o referință catre site-ul tau afisata pe un alt site din aceeasi nisa sau domeniu.

Servicii Personalizate
Servicii Personalizate

In masura in care esti interesat de serviciile noastre de marketing online, te invitam sa ne contactezi, iar dupa o sedinta telefonica insotita de un audit SEO, vom realiza pentru tine un pachet de servicii bazat atat pe nevoile tale cat si pe bugetul pe care esti dispus sa-l investesti.

Servicii oferite impreuna cu partenerii nostri

Mai jos poti vedea o gama de servicii pe care ti le putem oferi multumita catorva parteneriate de succes.
Programare Web
Programare Web

Servicii dedicate persoanelor si companiilor care se afla in cautarea unei solutii personalizate. Astfel, vei beneficia de aplicatii care vor putea rula atat pe calculatoarele personale cat si in cloud. De asemenea, programele dezvoltate pot fi disponibile online sau offline.

Marketing Automatizat
Marketing Automatizat

Afla informatii relevante despre utilizatorii care iti acceseaza site-ul. Monitorizeaza comportamentul pe care il au acestia atunci cand analizeaza produsele si serviciile tale. Creeaza profile bazate pe informatiile colectate de la vizitatori si abordeaza cu incredere potentialii clienti.

Gazduire & Mentenanta
Gazduire & Mentenanta

Serviciile noastre de hosting se desfasoara pe echipamente de ultima generatie, avand la dispozitie suportul celui mai performant data center de pe teritoriul Romaniei. Totodata, aceste servicii sunt completate de un set de solutii de mentenanta dedicata site-urilor web.

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Acceseaza pagina dedicata celor care au apelat la noi sau care beneficiaza si in prezent de serviciile noastre de marketing online.