• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Servicii de promovare pe retelele sociale si importanta acestora in strategia de marketing online

servicii de social media

Servicii de promovare pe retelele sociale si importanta acestora in strategia de marketing online

Retelele sociale prezinta un potential enorm pentru a promova produsele și serviciile dumneavoastra către audiența potrivită și pentru a atrage atenția asupra produselor, serviciilor și brandului detinut. Serviciile Visuda Marketing sunt construite pentru a exploata întregul potențial al platformelor sociale pentru a întruni obiectivele companiei dumneavoastra din mediul online, fie că aveti nevoie de un partener de încredere pentru întregul spectru de activități de marketing, fie că e vorba de promovare platită (campanii adwords, anunțuri adsense, campanii de conținut, anunțuri în rețelele de socializare), promovare câștigată (share-uri, menționări, repostări sau aprecieri) sau promovare deținută personal (site-uri, blog-uri, comunități sau canale sociale cum ar fi pagina de facebook.) Oricare ar fi obiectivele dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de un partener de încredere pentru întreaga activitate de business in rețelele sociale sau de consultanță adițională pentru promovarea un proiect sau eveniment specific, Visuda Marketing vă va sprijini în toate acestea.

Integrarea în Rețelele Sociale

Integrarea în rețelele sociale este procesul pe care un brand și-l asuma atunci când lasează sau deschide un canal social pentru prima dată (exemplu: Când un brand își deschide o pagină oficială de Facebook.) Visuda Marketing va conduce un proces scurt de identificare și analiză pentru a cunoaște audiența țintita în contextul rețelelor de socializare. Un alt proces pe care îl vom întreprinde este acela prin care vom identifica rețelele sociale corespunzătoare la care compania dumneavoastra să se conecteze. Odată ce rețelele sociale corespunzătoare au fost identificate, optimizăm prezența brandului dumneavoastra pe platformele țintite și construim un calendar editorial pentru a fi lansat pe întregul spectru de canale din cadrul acelei platforme.

Serviciile oferite includ:

– Dezvoltarea strategiei pentru rețelele sociale

– Design grafic

– Crearea de conținut

Marketing în cadrul Rețelelor Sociale

Publicarea conținutului potrivit, la timpul potrivit și conectarea acestuia cu agentul influențator potrivit înseamnă țintire, sincronizare și poziționare eficienta. Serviciile Visuda Marketing sunt construite pentru a dezvolta o voce unica a brandului tău și astfel să interacționeze cu audiența țintă și totodată să răspîndească conținutul în direcțiile potrivite pentru a câștiga menționarile și distribuirile pe care le merită.

Aceste servicii includ:

– Construirea comunității proprii

– Interacționarea cu persoanele, paginile și comunitățile influențatoare din nișa brandului dumneavoastra

– Dezvoltarea de conținut și de bunuri de distribuție

– Distribuirea conținutului

– Monitorizarea și analiza rezultatelor în mediile sociale

Afla totul despre serviciile noastre de promovare pe retelele sociale dar si despre alte servicii de marketing online.

Sursa imagine: Pixabay