• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Politica de Confidentialitate

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Visuda Marketing (“Compania”) respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, Visuda Marketing respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Visuda Marketing le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile Visuda Marketing.

Protectia Datelor cu caracter personal

Visuda Marketing nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica – “Date Personale”) pe nici unul din site-urile Companiei in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Visuda Marketing in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata.

Atunci cand ne trimiteti datele cu caracter personal, Compania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
– stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
– Compania (sau persoana juridica imputernicita de catre Companie sau un tert care actioneaza in numele Companiei in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat;
– Compania poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor Companiei (date statistice).

Compania nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.

Datele submise pot fi transmise de catre Companie catre alta companie afiliata, care este localizata in afara Romaniei, inclusiv dar nu neaparat limitat in Statele Unite ale Americii. Prin continuarea accesarii acestui site, vizitatorii isi dau acordul implicit la acest transfer, in avans.

Cu toate acestea, Visuda Marketing nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

Minori

Visuda Marketing nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, Compania va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre Visuda Marketing a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. Visuda Marketing recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, Visuda Marketing poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al Visuda Marketing. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser de internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosit de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile Visuda Marketing.

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra – Cookies

Visuda Marketing stocheaza Cookies pe computerul sau in browserul dumneavoastra la folosirea uneltelor SEO, aplicatii puse la dispozitie in mod gratuit tuturor utilizatorilor site-ului companiei. Informatiile introduse in uneltele SEO sunt colectate si pot fi revizuite de catre administratorul site-ului visudamarketing.ro. Informatiile colectate nu sunt formate din adrese de email sau numere de telefon ci din adresele site-urilor web care le verificati folosind uneltele noastre.

Adresa dumneavoastra IP este de asemenea colectata in timpul folosirii uneltelor SEO. De asemenea singura persoana care poate vedea adresa IP este administratorul site-ului www.visudamarketing.ro. Aceasta nu va fi folosita sau distribuita catre alte terte parti.