• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Platforma de social media management – RocketPosts

platforma de social media management RocketPosts

Platforma de social media management – RocketPosts

Stiai ca exista o noua platforma de social media management care te poate ajuta sa iti imbunatatesti rezultatele obtinute de pe retelele sociale intr-un timp mult mai scurt?

Este cunoscut faptul ca o afacere care evolueaza necesita o relatie stransa cu persoanele care achizitioneaza produsele firmei, o promovare constanta a produselor si a serviciilor si un status al activitatii. Toate acestea consuma energie si timp, iar uneori nu dispui de aceste resurse.

RocketPosts este o platforma de social media management care iti ofera oportunitatea de a-ti promova produsele pe retelele de socializare in doar cateva click-uri. Astfel, in cateva minute poti introduce fisierele pe care doresti sa le publici in urmatoarele zile, saptamani sau chiar luni.

Mai mult decat atat, noua platforma iti ofera statistici care te vor ajuta sa iti controlezi audienta si targetul, in timp ce vei avea acces la date referitoare la progresul realizat cu ajutorul postarilor si vei avea un istoric al activitatii pe platforma.

Crearea unui cont dureaza foarte putin si necesita un nume, o adresa de e-mail si o parola. Platforma de social media management RocketPosts este creata astfel incat sa poti adauga fisiere foto-video, continut, sa introduci tag-uri si emoji-uri si bineinteles sa le publici in acelasi timp pe conturile tale de Facebook, Instagram, Google My Business, LinkedIn, Pinterest si Twitter.

Iti poti sincroniza continutul media de pe telefon, desktop, Google Drive sau Dropbox si il poti accesa de pe orice dispozitiv. Functia de editare te va ajuta sa incadrezi si sa modifici corespunzator selfie-urile cu doar cateva click-uri in platforma fara a fi nevoit sa descarci programe aditionale.

Functia “Creeaza o postare” te va ajuta sa iti adaugi continutul si sa il publici in acel moment sau sa il programezi in alta zi si la o anumita ora.

 

creeaza o postare

 

Un al tool ce te poate ajuta cu postarile si se regaseste in platforma de social media management RocketPosts este Watermark. Aceasta functie iti permite sa-ti introduci logoul si sa il pozitionezi pe imagine, urmand ca acesta sa apara pe fotografie imediat dupa publicarea continutului.

 

functia watermark

De asemenea, utilizand RocketPosts vei putea beneficia de o analiza completa a contului de Instagram, lucru care te poate ajuta considerabil la imbunatatirea strategiei de marketing online.

 

Orice intrebare sau nelamurire pe care o ai, o poti adresa echipei in bara de chat disponibila in noua platforma de social media management. Datele tale sunt in siguranta pe platforma, nu vor fi distribuite sau utilizate in alte scopuri.

RocketPosts iti ofera 7 zile gratuite pentru a-i accesa functiile si a te convinge de avantajele utilizarii sale.

Asadar, ce mai astepti? Acceseaza platforma de social media management RocketPosts si eficientizeaza-ti intregul proces de marketing online.