• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Impactul penalizarilor Google asupra site-ului tau

penalizari google

Impactul penalizarilor Google asupra site-ului tau

Google a implementat o serie de algoritmi și criterii după care indexează (citește) site-urile publice și le poziționează (ranking) în paginile de rezultate pentru a reduce utilizarea spamului, black hat SEO-ului, pirateria online și multe alte lucruri care ar putea influenta negativ experienta utilizatorilor pe internet. Unele dintre cele mai importante update-uri sunt asa numitele Panda Update, Penguin Update, Hummingbird sau Pirate Updates.

Daca ati observat o scadere drastică de trafic pe site în ultima perioadă înseamnă ca site-ul dumneavoastră a fost penalizat de Google pentru folosirea unor practici care sunt in dezacord cu update-urile facute de ei. Trebuie să știți că această penalizare nu este permanenta, ea poate fi eliminată prin schimbarea practicilor de optimizare și/sau de promovare a site-ului (On-Page and Off-Page SEO).

Algoritmii și criteriile Google sunt foarte multe și diversificate, totusi experții SEO de la Visuda Marketing au informațiile și experiența necesară pentru a identifica în detaliu motivele acestor penalizari. Totuși în cazul unor penalizări motivele pot fi evazive și chiar după luni de analiză și eforturi de remediere, recuperarea poate fi înceată, acesta fiind un proces de lunga durată.

Procesul de recuperare începe cu o analiză în profunzime a optimizarilor făcute site-ului și a mijloacelor și metodelor de promovare a site-ului. În urma acestor analize va putem oferii un raport de specialitate cu motivele penalizării Google și odată cu acesta aducem recomandări și soluții aplicabile pentru a remedia și elimina penalizarea și automat efectele ei. În urma identificării recomandărilor și soluțiilor potrivite vom trece la implementarea lor. Pe tot parcursul procesului de recuperare va oferim rapoarte de specialitate pentru a observa și analiza eficiența soluțiilor implementate și a evoluției procesului de recuperare.

Eficiența eforturilor și evoluția procesului de recuperare pot fi observate cu ajutorul analizei traficului organic către site-ul dumneavoastra. Creșterea traficului organic este un semn că soluțiile implementate sunt potrivite și procesul de recuperare este în desfășurare.

Afla mai multe despre cum poti scapa de penalizarile facute de Google si implicit cum sa iti cresti traficul de pe website.

Sursa imagine: Pixabay