• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Parerile clientilor

Parerea celor care au avut incredere in noi

Citeste cateva din parerile celor care au apelat la serviciile noastre sau cu care lucram in prezent!

“Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale.”

Romeo Balogh – CEO-Fondator – Mens Mentis

“In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!”

Valentin Negru  – Director Vanzari – Valentino Prodrom

“Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum.”

Adriana Ciordas  – Manager – Sapore Italiano

Seriozitate si profesionalism sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta firma. Suntem multumiti de servicii si de rapiditatea cu care ne sunt rezolvate orice cerinte. Au creat doua site-uri pentru noi iar acum am lasat pe mana lor si partea de social media.”

PacoDJ – DJ Paco

In curand se implineste un an de cand am hotarat sa lucram impreuna. M-au ajutat la diferite proiecte de optimizare SEO, web design si promovare pe retelele sociale. Sunt foarte multumit atat de serviciile oferite cat si de promptitudine si suportul acordat. Este o firma serioasa cu care chiar merita sa lucrezi!”

Sorin PapucDirector – Fabrica de Jaluzele

“Am hotarat sa optez pentru serviciile de marketing pe retelele sociale oferite de aceasta firma. Totodata i-am ales si pentru refacerea site-ului nostru. Pana in prezent sunt mai mult decat multumit. Toate lucrurile decurg conform intelegerii facute. Firma foarte serioasa. O recomand tuturor!”

Marin CaramizaruFondator – Asociatia de Turism si Agrement Cazanele Dunarii

“Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!”

Sorin Oltean – General ManagerBrand Computers

“Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! “

Liliana Lucaciu – Director GeneralLideea

“Avem o colaborare foarte buna cu aceasta firma! Se ocupa de crearea si implementarea strategiilor de marketing prin continut si de paginile de pe retelele sociale. Sunt seriosi si rapizi in realizarea obiectivelor si sarcinilor. De cate ori ii contactam, ne raspund cu promptitudine. Ii recomand cu incredere!”

Mircea Moga – Director ComercialNanoline

Am apelat la Visuda Marketing pentru crearea unui magazin online. Proiectul a fost finalizat destul de repede, iar totul a fost facut exact cum mi-am dorit. Recent am reluat colaborarea pentru a face o campanie de promovare pe Facebook. Sunt cat se poate de multumit!

Mihai Hirtea – ProiectantKraftCad Solutii

“Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand!

Octavian Turcanu – Director generalVanzari Electronice Telecoms