• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Optimizarea SEO a unui site

servicii de seo

Optimizarea SEO a unui site

Optimizarea site-ului este prima parte fundamentală a strategiei de implementarea a campaniilor SEO, care se axează atât pe indexarea și scanarea site-ului cât și pe relevanța informației conținută de acesta. Promovarea site-ului în mediul online constituie cea de-a doua ramură fundamentală de strategii sau servicii SEO. Este important ca toate optimizările și promovările să fie făcute in concordanță cu practicile și indicațiile actuale ale industriei. De asemenea, trebuie să întrețină și să îmbunătățească atât vizibilitatea sitelui cât și experiența vizitatorilor. Pentru implementarea serviciilor de optimizare SEO, Visuda Marketing poate colabora cu echipa din cadrul companiei dumneavoastră sau poate optimiza direct site-ul in cazul in care nu dispuneti de o asemenea echipa.

O strategie SEO eficientă va ajuta la creșterea traficului, prin îmbunătățirea vizibilității per ansamblu în cadrul motoarelor de căutare, provenit din listări neplatite (organice) în paginile cu rezultatele de căutare (SERP). O campanie SEO solidă necesită: optimizarea site-ului, planificarea si implementarea unei strategii de conținut a site-ului, dezvoltarea ca autoritate pe o nișă și promovarea site-ului în mediul online, toate acestea trebuie implementate conform indicațiior din industrie.

Visuda Marketing este o companie SEO aparte putând să ofere servicii de audit, să creeze strategii, să execute campanii SEO și să furnizeze rapoarte transparente și accesibile, toate croite exclusiv de către noi pentru realizarea obiectivelor companiei dumneavoastră. O gamă largă de servicii SEO sunt puse atât la dispoziția companiilor ce se află în căutarea unui partener pentru a lansa sau intreține un nou canal de vanzari cât și la dispoziția specialiștilor in marketing online care au nevoie de suport adițional pentru o ramură specifică a unei campanii SEO deja lansate.

Abordare:

Constatare – studierea și definirea traseelor și metodelor de căutare a vizitatorilor veniți prin afișările neplătite în motoarele de căutare, de la textul scris de aceștia pentru căutare până la conversia în bani din vănzarea unui produs sau serviciu.

Bilanț – Indentificarea lipsurilor și blocajelor în determinarea poziției pe paginile cu rezultatele de căutare a motoarelor (ex. Google, Bing, Yahoo) și dezvoltarea de soluții implementabile pentru acestea.

Strategie – crearea strategiei este croită în funție de obiectivele de afaceri, de site și de cerințele dumneavoastră.

Implementare – aplicarea metodelor de promovare și optimizare SEO a siteului (pe site și în afara siteului).

Raportare – masurarea, analiza și raportarea rezultatelor obținute în urma implementari metodelor SEO.

Contacteaza-ne pentru a beneficia de o oferta personalizata!

Sursa imagine: Pixabay