• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Optimizare SEO

Optimizarea unui website

Optimizarea site-ului este prima parte fundamentală a strategiei de implementarea a campaniilor SEO, care se axează atât pe indexarea și scanarea site-ului cât și pe relevanța informației conținută de acesta.

O strategie SEO eficientă te ajuta la creșterea traficului, prin îmbunătățirea vizibilității per ansamblu în cadrul motoarelor de căutare, provenit din listări neplatite (organice) în paginile cu rezultatele de căutare (SERP). O campanie SEO solidă necesită: o analiza (audit) SEO, optimizarea site-ului, planificarea si implementarea unei strategii de conținut, dezvoltarea ca autoritate pe o nișă și promovarea site-ului în mediul online.

Metoda noastra de abordare include:

Constatare – studierea și definirea traseelor și metodelor de căutare a vizitatorilor veniți prin afișările neplătite în motoarele de căutare, de la textul scris de aceștia pentru căutare până la conversia în bani din vanzarea unui produs sau serviciu.

Bilanț – Indentificarea lipsurilor și blocajelor în determinarea poziției pe paginile cu rezultatele de căutare a motoarelor (ex. Google, Bing, Yahoo) și dezvoltarea de soluții implementabile pentru acestea.

Strategie – crearea strategiei este croită în funție de obiectivele de afaceri, de site și de cerințele pe care le ai.

Implementare – aplicarea metodelor de promovare și optimizare SEO a site-ului (pe site și în afara acestuia).

Raportare – masurarea, analiza și raportarea rezultatelor obținute în urma implementari metodelor SEO.

alt
alt

Aplicatii destinate imbunatatirii experientei vizitatorilor

O aplicație interactivă personalizează experiența vizitatorilor unui site oferindu-i opțiuni de control asupra experienței sale. Acestea combină funcționalitatea cu aspectul plăcut, ceea ce o face un produs digital pe care oamenii îl pot folosi. Când aceste aspecte sunt întâlnite, site-ul tau va putea culege multe beneficii, precum:

O rată de conversie mai bună – aplicațiile furnizează resursele prin care clienții pot lua decizii informate și astfel pot investi încontinuare în produsele sau serviciile tale.
Baclink-uri și Menționări Online – când aplicațiile sunt incorporate pe site, acesta va câștiga menționări de la surse relevante și voturi de pe rețele de socializare (like, pin, +) și share-uri.
Audiență Extinsă – aplicațiile interactive pot fi folosite pentru a crește numărul de urmăriri ale profilelor sau paginilor tale din retelele de socializare (follow).

Printre aplicatiile care le putem implementa pe site-ul pe care il reprezinti se numara: live chat, formulare de contact, de inscriere in diferite campanii si de colectare date (nr de telefon, emailuri, etc.), google analytics, butoanele de redireționare către rețelele sociale, butoane de Like, Share, Tweet, Pin, Butoane de download pentru diferite materiale publicitare sau care indeamna la o actiune (call to action).

Clientii nostri

Cateva dintre firmele pe care le reprezentam si promovam in mediul online.
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img