• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Servicii de monitorizare si analiza a unui site web

monitorizare si analiza site web

Servicii de monitorizare si analiza a unui site web

Folosite la potențialul maxim, monitorizarea și analiza web pot reduce costurile de promovare și pot îmbunătății rezultatele investițiilor dumneavoastra. Visuda Marketing poate oferii companiei dumneavoastra mijloace de a îmbunătății eforturile de promovare prin înțelegere mai profundă a marketingului digital, analiza infrastructurii site-ului și monitorizare digitală în dezvoltarea strategiilor de promovare.

Întreținerea unei platforme de monitorizare și analiză poate fi o sarcină complexă. Este important să ai o interfață setată corect și informații valabile și precise pentru o analiză corectă. Prima noastră prioritate este să revizuim setările platformei dumneavoastra de analiză (ex. Google Analytics). Asta ne asigură că datele monitorizate reflectă perfect tendințele traficului de pe site și că obiectivul stabilit și canalele de conversie monitorizate sunt identice cu obiectivele principale ale companiei dumneavoastra.

Analiza web trebuie urmărită în permanență pentru a aprecia efeciența schimbărilor de pe site, a conținutului nou postat și pentru a putea profita la timp de eventualele efecte ale filtrelor de monitorizare și a le adapta. Totuși, pentru a întelege care date sunt relevante pentru o campanie anume și pentru a analiza datele conform necesităților campaniei este nevoie de experiență. Datele și cifrele sunte nefolositoare fără intuiția de a vedea cum vor influența acestea compania pe viitor. Luând în considerare diferitele date demografice ale audienței țintă, dispozitivele, rețelele sociale și motoarele de căutare folosite de utilizatori, poate rezulta o analiză cu un nivel de profunzime foarte ridicat ceea ce este ideal pentru implementarea strategiei care ulterior va duce la succesul companiei detinute de clientul nostru.

Echipa Visuda Marketing analizează in detaliu setările de monitorizare din contul tău de Google Analytics și datele despre traficul de pe site înregistrate, luand în considerare toate criteriile disponibile inclusiv cele demografice, de dispozitive sau de motoarele de căutare folosite pentru a-ți oferii rapoarte precise pe baza carora veti putea lua cele mai bune decizii cu privire la afacerea dumneavoastra.

Suntem disponibili pentru revizuirea strategiei de monitorizare, bazandu-ne pe tendințele urmărite în prezent de către plantforma dumneavoastra de analiză. Totodată, va putem ajuta prin construirea unei noi strategii de monitorizare. Fie că site-ul dumneavoastra aduce venit prin vânzări online, generează potențiali clinți sau promovează imaginea unei companii, noi va putem ajuta prin dezvoltarea unor soluții de monitorizare digitală eficiente care va fi în concordanță cu obiectivele tale. Nu vom lasa nici un click să treacă neobservat.

Servicii de marketing online.

Sursa imagine: Pixabay