• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Modalitati de a mari numarul de comentarii pe un blog

cum sa cresti numartul de comentarii pe un blog

Modalitati de a mari numarul de comentarii pe un blog

Comentariile facute la articolele de pe blog sunt foarte importante din mai multe puncte de vedere. Unul dintre factorii importanti este ca acestea te ajuta sa interactionezi cu vizitatorii tai. Comentariile inregistrate sunt foarte folositoare la promovarea blogului pe care il reprezinti iar acestea pot sa aduca de asemenea mai multi cititori si prin urmare mai multi clienti. Daca vrei sa determini mai multi vizitatori sa lase comentarii incearca sa tii cont de sfaturile de mai jos.

1. Scrie articole formatoare de opinie

Daca scrii articole care permit cititorilor sa-si formeze o opinie, maresti considerabil sansa ca acestia sa-si lase la sectiunea de comentarii parerea lor proprie si persoanala. De exemplu, un articol despre cat de inteligenti sunt delfinii poate aduce comentarii pro si contra in functie de parerea si cunostiintele cititorilor.

2. Scrie continut de calitate

Continutul de calitate poate fi remarcat mult mai usor in mediul online si prin urmare poate sa aduca vizitatori si comentarii. In general, majoritatea comentariilor inregistrate in urma postarii unui articol sunt de la persoane care au citit continutul acestuia in intregime. Asadar, daca vrei ca articolele tale sa fie citite complet, scrie continut de calitate. Ca urmare, rata de retentie a vizitatorilor tai va creste iar asta poate duce la inregistrarea unui numar mai mare de comentarii.

3. Determina mai multe persoane sa iti viziteze blogul

Exista mai multe metode prin care sa faci acest lucru, printre ele se numara implementarea unei strategii de SEO sau utilizarea retelelor sociale. Astfel, redirectionand mai mult trafic catre blogul tau vei mari sansa ca vizitatorii acestuia sa lase comentarii la articolele de care sunt interesati.

4. Sectiunea de comentarii trebuie sa fie cat mai simpla

Metode precum autentificarea sau crearea unui cont pentru a putea lasa un comentariu pot sa indeparteze cititorii de la a face acest lucru. Cere de la vizitatorii tai cat mai putine date (nume, email, site web) si permite-le sa-si adauge comentariul cat mai simplu. Cu cat vei face acest proces mai usor, cu atat vei inregistra mai multe comentarii.

5. Raspunde la comentariile vizitatorilor tai

Daca raspunzi persoanelor care fac comentarii, acestia vor intelege ca blogul tau este activ si il vor vizita mult mai des. Din punct de vedere al optimizarii, acest lucru poate atrage de asemenea vizitatori noi si implicit comentarii.

In concluzie, daca ai un blog si vrei sa-i imbunatatesti popularitatea, incearca sa urmezi sfaturile de mai sus si vei vedea cum incet, incet va creste numarul de comentarii si bineinteles traficul de pe blogul tau.