• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Metode de crestere a audientei pe YouTube

cresterea numarului de abonati pe Youtube

Metode de crestere a audientei pe YouTube

V-ati intrebat vreodata de ce unii utilizatori se chinuie atat de mult sa acumuleze 10 persoane care le urmaresc canalul de YouTube in timp ce altii acapareaza sute de urmaritori noi intr-o perioada scurta de timp? Exista multi factori care determina numarul de urmaritori ai unui canal. Unora le este mai simplu deoarece sunt celebritati, altii au devenit cunoscuti datorita canalului pe care il detin. Pentru a va construi o prezenta cat mai puternica pe YouTube este imperativ sa aveti cati mai multi urmaritori. Mai jos am exemplificat cateva sfaturi care va pot ajuta la cresterea audientei pe YouTube.

1. Incarcati cat mai multe videoclipuri. Multe dintre persoanele celebre de pe YouTube au incarcat peste 100 de clipuri. Daca vreti sa va cresteti numarul de persoane care va urmaresc trebuie sa adaugati cat mai multe clipuri video. Cand utilizatorii vor vedea mai multe materiale video de interes se vor abona la canalul pe care il detineti.

2. Distribuiti continutul de pe YouTube si pe alte retele sociale. Informati-va prietenii si toti cunoscutii de pe celelalte retele sociale despre continutul pe care il incarcati pe YouTube. Astfel, veti mari sansele de a va creste numarul de persoane care va urmaresc canalul video.

3. Adaugati informatii despre videoclipurile viitoare. La fel cum pentru jocuri si filme se fac trailere si despre un viitor videoclip se pot spune cateva cuvinte. Oamenii sunt curiosi asa ca posibilitatea ca ei sa astepte lansarea urmatorului videoclip datorita unor informatii despre acesta este foarte mare.

4. Interactionati cu vizitatorii. Daca cineva lasa un comentariu la un videoclip raspundeti inapoi. Chiar daca lauda continutul sau pune o intrebare, raspundeti-le si veti avea de castigat. Astfel veti fi mult mai apreciat iar posibilitatea de a va mari numarul de abonati va creste.

5. Adaugati widget-ul YouTube pe blogul care il detineti. Daca aveti un blog si acesta beneficiaza deja de trafic, veti putea foarte usor sa dobandati mai multi urmaritori ai canalului Youtube. Cu ajutorul widget-ului vizitatorii se vor putea abona la canal fara sa mai paraseasca blogul.

Acestea sunt cateva din metodele prin care va puteti determina audienta la care va adresati sa se aboneze la canalul YouTube. Daca aveti nevoie de servicii de marketing online in ceea ce priveste promovarea si evidenterea canalului de YouTube pe care il detineti vizitati www.visudamarketing.ro.

Sursa imagine: Pixabay