• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Marketing prin continut

Ai nevoie de continut de calitate, care sa-ti reprezinte brandul in mediul online?

Apeleaza la serviciile noastre de marketing prin continut si consolideaza pozitia companiei tale pe internet!

Esti interesat de o strategie de marketing prin continut?

Urmareste videoclipul si descopera mai multe detalii despre succesul care ti-l poate aduce o campanie de content marketing.

De ce sa apelezi la o strategie de marketing prin continut?

Cateva argumente pentru care merita sa implementezi o asemenea campanie.
Trafic aditional
Trafic aditional

Un website pe care se posteaza constant continut nou si in acelasi timp relevant, poate primi de pana la 8 ori mai mult trafic din partea motorului de cautare.

Conversie imbunatatita
Conversie imbunatatita

Conform statisticilor, sansa de a-ti imbunatati rata de conversie in urma implementarii unei strategii de marketing prin continut este de 6 ori mai mare.

Costuri reduse
Costuri reduse

O strategie de marketing prin continut are un pret cu pana la 60% mai mic decat orice alta metoda inclusa intr-o campanie de outbound marketing.

Campanii creative
Campanii creative

Continutul de calitate te ajuta la consolidarea eforturilor tale de promovare si pe restul canalelor pe care desfasori campanii de promovare web.

Potentiali clienti
Potentiali clienti

Daca postezi pe blog continut nou in mod regulat, vei avea sanse de 3 ori mai mari sa atragi persoane interesate si potentiali clienti pentru produsele si serviciile tale.

Eficienta
Eficienta

S-a dovedit ca o campanie de marketing prin continut bine pusa la punct reprezinta una dintre cele mai bune si eficiente metode de marketing online.

Iti doresti un brand cat se poate de popular?

Alege acum o strategie de marketing prin continut!

Blogging & marketing prin continut

Creare de articole, blogging, content marketing.

Blogul este o sursa foarte buna de trafic de calitate, fiind una dintre cele mai populare metode de marketing online. Unul dintre cele mai bune aspecte ale unui blog este faptul ca iti permite sa creezi un nume pentru afacerea ta. Consumatorii din nisa pe care o reprezinti pot sa ajunga sa te urmaresca constant datorita continutului de calitate disponibil pe blog.

In articolele create este imperativ sa fie folosite cuvintele cheie care repezinta afacerea ta, deoarece cu ajutorul acestora utilizatorii interesati de produsele si serviciile tale pot sa te gasesca mult mai usor prin intermediul motoarelor de cautare.

Pentru a atrage cu adevarat atentia, articolele trebuie sa aiba un continut cat se poate de original. Blogul te ajuta sa interactionezi mai usor cu vizitatorii site-ului, de aceea este bine sa raspunzi la comentariile facute de cei care te urmaresc.

Prin intermediul serviciilor noastre de marketing prin continut compunem articole care descriu intr-un mod clar si prietenos serviciile, produsele si ofertele tale promotionale, folosind in acelasi timp cele mai cautate expresii, specifice nisei din care faci parte. Prin intermediul articolelor create, vom construi o relatie de incredere intre compania pe care o reprezinti si vizitatorii site-ul tau.

Ce includ serviciile noastre de marketing prin continut?

Iata cateva detalii despre serviciile noastre de creare articole si continut de calitate.
 • Strategie

 • Creatie

 • Distribuire

 • Raportare

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Iti prezentam mai jos cateva din parerile clientilor nostri.
 • Sorin Oltean / General Manager

  "Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!"

  Sorin Oltean
 • Romeo Balogh / CEO-Fondator

  "Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale."

  Romeo Balogh
 • Valentin Negru / Director Vanzari

  "In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!"

  Valentin Negru
 • Liliana Lucaciu / Director General

  "Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! "

  Liliana Lucaciu
 • Adriana Ciordas / Director General

  "Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum."

  Adriana Ciordas
 • Octavian Turcanu / Director General

  "Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand aceasta firma oricui doreste sa iti promoveze afacerea pe internet!"

  Octavian Turcanu