• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Marketing prin continut si importanta acestuia in promovarea online

creare continut seo

Marketing prin continut si importanta acestuia in promovarea online

Daca dorești ca site-ul tău să devină un nume cunoscut publicului, acesta trebuie să conțină informații relevante, de care publicul e interesat și pe care acesta le caută. Odată cu creșterea activității pe rețelele de socializare și a platformelor ce ofera servicii comunităților de relaționare între companii și clienți și de relaționare a companiilor între ele, integrarea și interacționarea în aceste medii devine o necesitate pentru construirea și dezvoltarea unui brand. Orientarea eforturilor de marketing spre audiența țintă și transformarea vizitatorilor interesați în clienți sunt sarcini de bază la Visuda Marketing.

Crearea de conținut trebuie să fie făcută printr-o campanie bine găndită și structurată în următoarele segmente: indentificare, creare, promovare și raportare. Întreaga campanie trebuie găndită, lansată și condusă tinând cont în permanență de căteva indicații: conținutul trebuie să fie unic, de foarte bună calitate, strict relevant produselor și/sau serviciilor companiei clientului nostru și trebuie să educe publicul despre caracteristicile și întrebuințarea produselor și/sau serviciilor și despre principiile care stau la baza firmei care urmeaza a fi promovata. Astfel publicul va avea posibilitatea să se familiarizeze atât cu produsele și serviciile companiei cât și cu principiile acesteia.

Etape

Identificare: pentru a ne familiariza căt mai corect cu produsele, serviciile și firma unui client, colaborarea între echipa noastră și echipa clientului este mai mult decat necesară, astfel vom combina experiența noastră în mediul online cu experiența clientului în domeniul de activitate al firmei lui. In acest fel vom reusi să identificăm cererea potențialilor utilizatori ai mediului online, care dintre produsele sau serviciile tale le caută aceștia pe internet pentru a le achiziționa. Identificăm produsele și serviciile care au un volum semnificativ de căutări, identificăm tipul de client și stabilim un calendar pentru a creea și publica conținutul potrivit.

Creare: specialiștii și colaboratorii noștri în materie de content writing pot crea conținut unic, informativ și de calitate. Totodată putem oferi consultanță și putem colabora direct cu echipa dumneavoastra pentru a crea cel mai bun conținut pentru viitoarea campania de promovare. Conținutul va fi creat și publicat respectând calendarul stabilit, precedat de o verificare atentă a echipei noastre.

Promovare: un conținut de calitate este esențial pentru site-ul dumneavoastra, dar nu folosește la nimic dacă nimeni nu află de el șau nu îl citește. Echipa noastră va identifica cele mai bune mijloace de a promova conținutul creat, astfel încât acesta să ajungă la grupul tință de potențiali clienți identificați în prima parte a campaniei de creare de conținut.

Raportare: fiecare campanie trebuie analizată după datele obținute. Vom furniza un raport complet care va conține traficul vizitatorilor, rata de conversie în vânzari, cererile de ofertă și feedback-ul social obținut în urma acestei campanii.

Afla totul despre acest tip de serviciu de marketing online!

Sursa imagine: Pixabay