• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Marketing online de sarbatori

Marketing online de sarbatori

Marketing online de sarbatori

Sarbatorile sunt o ocazie deosebita pentru a te conecta cu cei care te urmaresc in mediul online. Stim cu totii ca in perioadele de sarbatori oamenii tind sa cumpere mai mult de aceea e foarte important sa ai o strategie de marketing online bine pusa la punct astfel incat sa reusesti sa-i abordezi pe toti cei care ar putea fi interesati de serviciile sau produsele pe care le ai de oferit. In randurile ce urmeaza vom prezenta cateva dintre cele mai bune metode pe care le-ai putea aplica pentru a avea rezultate cat mai bune in pragul sarbatorilor atunci cand vine vorba de o campanie de marketing online.

Planuieste o campanie personalizata

In loc sa stai sa astepti ca potentialii cumparatori sa-ti vada produsul sau serviciul si mai apoi sa il distribuie iti propunem sa creezi o campanie de marketing online personalizata permitant potentialilor clienti sa fie implicati. Daca vei concepe o campanie provocatoare si vei crea in acelasi timp o experienta placuta cu siguranta cei care te urmaresc vor distribui mai departe pe diverse canale de social media campania creata.

Implica angajatii tai in campanie

Facand acest lucru, eficienta campaniei tale de marketing online va fi una mult mai mare. Unele companii isi implica angajatii direct in reclamele pe care le fac in timp ce altele isi incurajeaza angajatii sa distribuie continutul campaniei. Oricare ar fi modalitatea pe care o alegi nu poti sa ignori faptul ca implicarea angajatilor in orice campanie online iti va aduce mult mai multe beneficii.

Foloseste-te de emotiile potentialilor tai cumparatori

Adevarul este ca atunci cand cumparam ceva tindem sa luam o decizie din punct de vedere emotional inainte de a incerca sa rationalizam acest proces. Tocmai de aceea e foarte important ca o campania de marketing online sa inspire emotii potentialilor tai clienti. Axeaza-te pe sentimente care se potrivesc cu sezonul. Cateva dintre acestea pot fi: prietenie, acasa de sarbatori, bunavointa, daruire sau recunostinta.

Creeaza o campanie de marketing online care sa fie usor de distribuit

Tine cont de faptul ca cei mai multi oameni tind sa cumpere de pe un site care le-a fost recomandat de cineva care a mai facut cumparaturi de acolo. Cand un prieten iti distribuie o campanie inseamna mult mai mult pentru tine decat daca vezi acea campanie in reclame sau oriunde altundeva.

O modalitate de a-ti face continutul usor de distribuit este adaugarea icoanelor de social media in e-mailul trimis, permitant astfel distribuirea acestuia printr-un singur click.

Perioada sarbatorilor este un moment cheie pentru a face o legatura emotionala cu clientii tai. Tocmai de aceea este foarte important sa iti personalizezi campaniile de marketing online tintind emotiile utilizatorilor si in acelasi timp sa incluzi si angajatii tai in promovarea si distribuirea acestora. Cu o campanie usor de distribuit, insotita de oferte provocatoare si experiente placute vei putea profita la maxim de perioada de sarbatori. Totodata daca ai nevoie de asistenta in conceperea unei campanii de marketing online pe timpul sarbatorilor te invitam sa ne contactezi iar consultantii nostri iti vor oferi toate solutiile necesare pentru a beneficia de o campanie de succes.