• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Marketing Automatizat

Iti punem la dispozitie cea mai performanta platforma de marketing automatizat!

Cu ajutorul acestei aplicatii vei putea derula o gama larga de procese de marketing automation si vei putea afla tot ceea ce trebuie sa stii despre persoanele care iti acceseaza site-ul. Astfel vei reusi mult mai usor sa transformi vizitatorii site-ului tau in clienti loiali.

De ce sa optezi pentru marketing automatizat?

O scurta prezentare a platformei de marketing automation

Cine a ales platforma de marketing automation?

Peste 6000 de clienti la nivel mondial. Iata cativa dintre acestia...

Caracteristicile platformei de marketing automatizat

Afla acum de ce este necesara o platforma de marketing automatizat pentru dezvoltarea afacerii tale in mediul online
Identificare
Identificare

Afla detalii despre persoanele si companiile care iti viziteaza site-ul. Monitorizeaza si analizeaza comportamentul pe care il au acestia online. Astfel vei putea crea profile comportamentale ale tuturor vizitatorilor site-ului tau.

Reguli de automatizare
Reguli de automatizare

Aceasta caracteristica care te va ajuta sa creezi diferite reguli, campanii si evenimente, cu scopul de a atrage potentiali clienti. Vei putea livra continut personalizat pentru fiecare contact din baza ta de date.

Management evenimente
Management evenimente

Prin intermediul platformei de marketing automatizat vei putea gestiona evenimentele pe care le organizezi. Asadar, toate webinarele, conferintele, seminariile traditionale sau workshop-urile vor putea fi organizate direct din platforma.

Newsletter
Newsletter

Cu ajutorul platformei de marketing automatizat vei putea trimite email-uri tuturor contactelor tale. Vei putea crea sabloane, vei putea testa rata de conversie si vei avea la dispozitie toate rapoartele necesare.

Formulare si pagini web
Formulare si pagini web

Platforma de marketing automation iti ofera posibilitatea de a crea popup-uri, formulare de colectare date sau pagini de destinatie. Toate acestea pot fi expuse personalizat pentru fiecare potential client care se afla pe site-ul tau.

Gestiune date & CRM
Gestiune date & CRM

Prin intermediul platformei pe care ti-o punem la dispozitie iti vei putea organiza potentialii clienti dupa bunul tau plac. Vei putea colecta date importante de la vizitatori, informatii cu privire la comportamentul acestora si astfel iti vei putea imbunatati vanzarile.

Continut dinamic
Continut dinamic

Aplicatia te ajuta sa generezi si sa afisezi pe site bannere, produse recomandate sau formulare de contacte, care pot fi personalizate pentru fiecare vizitator, conform comportamentului avut pe site-ul tau.

Social Media
Social Media

Datorita integrarii cu Facebook, vei putea genera automat potentiali clienti direct de pe reteaua de socializare. De asemenea vei putea urmari numarul de aprecieri, comentariile si vei putea construi grupuri personalizate de contacte.

Asistenta tehnica & suport
Asistenta tehnica & suport

Daca intampini probleme sau dificultati in utilizarea aplicatiei sau ai nevoie de asistenta pentru unul din modulele de marketing automatizat, vei beneficia in cel mai scurt timp posibil de tot suportul necesar pentru a folosi aplicatia noastra.

Alte cateva detalii…

Descopera si mai multe beneficii ale platformei noastre de marketing automatizat
Captureaza potentiali cumparatori

Datorita posibilitatii de a identifica potentialii clienti de pe site-ul tau, poti afla mai multe detalii despre preferintele cumparatorilor si produsele de interes.

Astfel vei putea educa un client, oferindu-i informatii esentiale de la bun inceput si ajutandu-l ca in cele din urma sa achizitioneze produsul de care este interesat.

Informatii importante despre clienti

Cu ajutorul aplicatiei noastre de marketing automation vei intra in posesia unor date foarte valoroase despre actualii si potentialii clienti.

Aceste informatii pot fi folosite pentru diferite procese de automatizare (ex: email marketing) si de asemenea pot fi trimise mai departe catre departamentul de vanzari cu scopul de a-si imbunatati metodele de abordare a potentialilor clienti.

alt
Marketing si vanzari

Atunci cand vine vorba de marketing automatizat, deptartamentul de marketing si cel de vanzari lucreaza impreuna, folosind o baza de date comuna, in care sunt inclusi atat actualii cat si potentialii clienti ai companiei tale.

Astfel toate lumea va fi informata despre statusul si comportamentul fiecarui contact, putandu-se astfel lua o decizie individuala pentru fiecare.

Valoarea companiei tale

Procesul de marketing imbunatateste imaginea si valoarea companiei tale, nu numai din punct de vedere financiar cat si din prisma clientilor si utilizatorilor in fata carora de faci cunoscut.

Prin utilizarea unei platforme de marketing automatizat vei putea simplifica acest proces de abordare a clientilor si de promovare a brandului tau.

Ai nevoie de mai multe informatii despre platforma de marketing automatizat?

Contacteaza-ne acum si afla mai multe detalii despre cea mai inovatoare metoda de gestionare a potentialilor dar si a actualilor tai clienti!
marketing automatizat partener sales manago

Descarca aplicatia SALESmanago pentru iPhone sau Android.

Acum poti avea toate procesele de marketing automatizat direct in buzunarul tau. Monitorizeaza in timp real activitatile de marketing online pe care compania ta le desfasoara, de oriunde din lume.

Descarca acum aplicatia SALESmanago si acceseaza toate procesele de marketing automatizat direct de pe tableta sau smartphone. TESTEAZ-O ACUM!