• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Link Building

Vrei sa ai un site bine pozitionat in mediul online?

Aplica si tu o strategie de link building si mareste vizibilitatea afacerii tale pe internet!

De ce este importanta o strategie de link building?

Descopera caracteristicile principale ale unei strategii de link building.

La ce te va ajuta o campanie de link building?

Iata cateva lucruri importante despre beneficiile unei campanii de link building.
Autoritatea domeniului
Autoritatea domeniului

Autoritatea domeniului – DA – reprezinta unul dintre cei mai importanti factori atunci cand Google pozitioneaza un site. Aceasta valoare poate fi crescuta cu link-uri de calitate, care sa redirectioneze catre website-ul detinut.

Cresterea traficului
Cresterea traficului

Link-urile postate pe alte site-uri pot sa atraga dupa sine vizitatori. Astfel, orice link postat pe care se da click poate sa aduca un potential client. Mai ales daca link-urile sunt intr-un articol asemanator cu domeniul tau de activitate.

Vizibilitatea brandului
Vizibilitatea brandului

Odata cu cresterea numarului de link-uri este imbunatatita si vizibilitatea brandului pe care il reprezinti. Astfel, aceasta vizibilitate crescuta iti poate aduce de asemenea potentiali clienti prin trafic direct.

Vrei sa imbunatatesti imaginea companiei tale in mediul online?

Opteaza pentru o strategie de link building si consolideaza pozitia site-ului tau!

Promoveaza-ti afacerea printr-o campanie de link building!

Afla de ce merita atat de mult sa-ti maresti reteaua de link-uri care redirectioneaza catre site-ul tau.

Cand este făcută corect, o campanie de link building reprezinta atato metodă viabilă pentru a deveni o autoritate pe o nișă, cat și o parte fundamentală a unei bune strategii SEO.

Un backlink este o referință către site-ul tau, afișată pe un alt site din aceeași nișă sau domeniu. Link-ul sau referința are ca rol indicarea către o sursă de informații mai detaliata și de încredere pentru subiectul respectiv.

Extinderea portofoliului de backlink-uri va oferi site-ului pe care il reprezinti o creștere constantă a vizibilității în cadrul motoarelor de căutare. Site-ul tau va fi afișat pentru un număr mai mare de cuvinte cheie (texte folosite de utilizatori pentru a căuta ce doresc pe Google, Yahoo, Bing, etc.), iar poziția de afișare a acestuia se va imbunatati odată cu această creștere de autoritate.

În mod normal intenția principală este de a crea conținut unic, relevant și de calitate pentru a primi natural (organic) aceste referințe de la alte site-uri. Identificăm cele mai potrivite surse care să găzduiască backlink-urile către site-ul detinut, pentru ca motoarele de căutare să primească cele mai pertinente recomandări pentru acesta.

Gândim cu atenție strategia de link building si cercetăm piața online, astfel încât să putem construi credibilitatea site-ului pe care il reprezinti, atat in fata motoarelor de căutare cat și pentru potențialii tai clienți.

Cum decurge o campanie de link building?

Informatii esentiale despre felul in care se desfasoara o strategie de link building.
 • Studiu asupra site-urilor care pot gazdui link-uri

 • Site-urile selectate si calitatea acestora

 • Link-urile vor fi plasate in continut

 • Rapoarte relevante cu evolutia proiectului

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Iti prezentam mai jos cateva din parerile clientilor nostri.
 • Sorin Oltean / General Manager

  "Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!"

  Sorin Oltean
 • Romeo Balogh / CEO-Fondator

  "Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale."

  Romeo Balogh
 • Valentin Negru / Director Vanzari

  "In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!"

  Valentin Negru
 • Liliana Lucaciu / Director General

  "Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! "

  Liliana Lucaciu
 • Adriana Ciordas / Director General

  "Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum."

  Adriana Ciordas
 • Octavian Turcanu / Director General

  "Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand aceasta firma oricui doreste sa iti promoveze afacerea pe internet!"

  Octavian Turcanu