• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Link Building

Link building & Backlinks

Cand este făcută corect, o campanie de backlink-uri nu este doar o metodă viabilă pentru a deveni o autoritate pe o nișă, ci este și o parte fundamentală a unei bune strategii SEO. Un backlink este o referință către site-ul tau, afișată pe un alt site din aceeași nișă sau domeniu. Link-ul sau referința are ca rol indicarea către o sursă de informații mai detaliata și de încredere pentru subiectul respectiv.

Extinderea portofoliului de backlink-uri va oferi site-ului pe care il reprezinti o creștere constantă a vizibilității în cadrul motoarelor de căutare. Site-ul tau va fi afișat pentru un număr mai mare de cuvinte cheie (texte folosite de utilizatori pentru a căuta ce doresc pe Google, Yahoo, Bing, etc.), iar poziția de afișare a acestuia se va imbunatati odată cu această creștere de autoritate.

În mod normal intenția principală este de a crea conținut unic, relevant și de calitate pentru a primi natural (organic) aceste referințe de la alte site-uri. Aceasta este situația optimă. O altă metodă este de a crea backlink-uri, intenționat, prin diferite metode și mijloace cum ar fi: înscrierile în directoare, schimbul de link-uri, cumpărarea de link-uri din recenzii, postarea pe rețelelele sociale si colaborative. Crearea de backlink-uri se face manual prin: contactarea administratorilor site-urilor vizate ca fiind “gazde” potrivite a unui link; prin intermediul rețelelor de socializare; prin postarea de comentarii; prin crearea de articole și postarea lor pe diferite bloguri și forumuri sau prin înscrierea în diferite directoare cu tematică specifică.

Identificăm cele mai potrivite surse care să găzduiască backlink-urile către site-ul detinut, pentru ca motoarele de căutare să primească cele mai pertinente recomandări pentru acesta. Gândim cu atenție strategia de backlinking si cercetăm piața online, astfel încât să putem construi credibilitatea site-ului pe care il reprezinti, atat in fata motoarelor de căutare cat și pentru potențialii tai clienți.

alt

Clientii nostri

Cateva dintre firmele pe care le reprezentam si promovam in mediul online.
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img