• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Ce este si ce importanta are o pagina de destinatie (landing page)

landing page pagina de destinatie

Ce este si ce importanta are o pagina de destinatie (landing page)

Un landing page este acea pagina web pe care un utilizator ajunge atunci cand da click pe un link. Practic este pagina care va atrage potentialii clienti (leaduri) proveniti dintr-o campanie de email marketing, PPC (pay per click), retele sociale sau din alte campanii de marketing online. Pe aceasta pagina se pot oferii informatii care au ca si scop promovarea unui anumit produs/serviciu pentru de a marii probabilitatea transformarii unui lead intr-un potential client.

De asemenea un landing page poate fi si pagina unde vizitatorului i se ofera sansa de a descarca fisiere precum un ebook, document sau curs. Acest tip de pagina web poate oferii si alte servicii in scopuri de marketing: studii gratuite, demo-uri, cupoane pentru un produs/serviciu pe care doriti sa il promovati.

Paginile de destinatie create de noi sunt decorate cu elementele necesare pentru a atrage atentia vizitatorului sau pentru a-l catre o anumita actiune care va poate maximiza profitul.

Pentru a face mai eficienta promovarea imaginii dumneavoastra in mediul online, recomandam tuturor clientilor nostri construirea unor asemenea pagini pentru absolut orice tip de produs sau serviciu care doresc sa il promoveze.

Afla tot ce trebuie sa stii despre marketing online.

Sursa imagine: Pixabay