• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Importanta unui website pentru afacerea ta

importanta unui website pentru strategia ta de marketing online

Importanta unui website pentru afacerea ta

Indiferent de ce spune lumea, cand vine vorba de imaginea ta in mediul online cel mai important factor este sa ai un website!

Spunem asta deoarece scopul oricarei campanii de marketing online este sa redirectionezi catre site-ul tau cat mai multi vizitatori cu speranta ca o parte dintre acestia se se transform in clienti.

Pe langa motivul principal pe care tocmai l-am mentionat, in randurile ce urmeaza am enumerat alte cateva motive pentru care website-ul este mai important decat orice alta proprietate pe care o ai pe internet.

Social Media poate inceta sa existe in orice moment

Chiar daca este putin probabil sa se intample asta, conceptul de social media poate sa se schimbe peste noapte. Exista posibilitatea ca retelele sociale sa se transforme din servicii gratuite in servicii platite. Prin urmare toata munca ta de a-ti construi o comunitate de prospecti in cadrul retelelor sociale se poate narui intr-o clipa.

Site-ul web este proprietatea ta

Un website poate fi mutat sau folosit dupa bunul plac, numeni nu-ti poate impune reguli legate de cum sa il administrezi. Poti sa-l gazduiesti pe orice server vrei fara nici un fel de probleme. Prin urmare, chiar daca retelele sociale dispar maine, site-ul tau va ramane acolo unde l-ai lasat.

Un website reprezinta o destinatie

Este de asteptat ca in ziua de azi sa ai un site care reprezinta afacerea ta. Daca redirectionezi oameni catre o pagina de Facebook, aceasta nu va fi privita la fel ca si site-ul tau deoarece acesta iti reprezinta afacerea asa cum e ea. Website-ul tau creeaza in mediul online prima impresia despre produsele si serviciile tale.

Toate drumurile duc la site-ul tau

Orice material publicitar distribuit in mediul online (postari pe retele sociale sau pe bloguri, link-uri, campanii de email marketing, brosuri, etc.) va redirectiona catre site-ul tau.

Nu este scump

Daca faci o comparatie cu costurile constructiei sau deschiderii unui magazin stradal sau un sediu cu birouri atunci iti vei da seama ce putin te costa crearea unui website. Pentru aproximativ 50 de lei/an poti inchiria un nume de domeniu iar in legatura cu design-ul site-ului, depinde cat vrei sa investesti si ce functionalitati doresti sa aiba. Preturile pot varia de la 400-500 lei si pana la cateva mii de lei.

Ofera garantie si seriozitate

Altfel esti privit in mediul online de potentialii clienti atunci cand ai un site web de unde se poate afla totul despre produsele si serviciile tale. In schimb, daca vei redirectiona lumea numai catre o pagina de social media iti vei reduce sansele de a fi luat in serios.

In concluzie, in zilele noastre sa ai un website care reprezinta afacerea ta in mediul online este imperativ. Fara acesta nu vei putea derula la capacitati maxime o campanie de marketing online. Asadar, daca vrei sa faci fata la concurenta de pe internet si inca nu ai un site web, iti recomandam ca de urgenta sa iei masuri cu privire la acest lucru. Chiar daca te va costa ceva la inceput, vei vedea mai tarziu ca nu vei regreta investia pe care ai facut-o.