• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Importanta retelei de socializare Google+

importanta retelei de socializare google+

Importanta retelei de socializare Google+

Am observat ca multa lume neglijeaza reteaua de socializare Google+ cu toate ca este un factor foarte important in ceea ce priveste strategia de marketing online si optimizare in motoarele de cautare (SEO). In articolul ce urmeaza dorim sa explicam de ce este Google+ o retea de social media cu o importanta atat de mare.

In primul rand proprietarul acestei retele de socializare este Google, ca atare orice continut veti posta pe Google+ va fi favorizat de motorul de cautare si in concluzie indexat intre primele rezultate. Pentru a va convinge puteti testa acest lucru. Totodata Google sfatuieste persoanele care au o prezenta in social media sa posteze constant pe reteaua de socializare cu acelasi nume deoarece se tine cont de acest continut in momentul procesului de indexare.

Integrarea paginii Google+ cu serviciul Google Local poate sa va ajute mult la o mai buna vizibilitate pe internet. In momentul in care afacerea va apare in procesul de cautare, pe langa detaliile din descrierea meta se vor afisa si o harta cu locatia, orarul, review-uri si multe alte informatii care pot transforma un cautator online intr-un client.

Distribuiti continut pe Google+ cat se poate de des. Un articol nou de pe blog, o stire, detalii despre un produs, materiale video… toate acestea vor fi indexate si oferite in procesul de cautare persoanelor interesate de serviciile pe care le oferiti. Totodata o activitate mai intensa pe reteaua de socializare determina si o indexare mai rapida a continutului.

In concluzie, este imperativ sa includeti in strategia de promovare web si reteaua de socializare Google+ deoarece va aduce un mare plus eforturilor pe care le depuneti pentru promovarea imaginii pe care o reprezentati. Totodata va informam ca va punem la dispozitie servicii profesionale de marketing online printre care se numara si gestionarea completa a prezentei in cadrul retelelor sociale. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste servicii vizitati site-ul nostru www.visudamarketing.ro.

Sursa imagine: Pixabay