• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Importanta generarii constante de potentiali clienti

generare leaduri potentiali clienti

Importanta generarii constante de potentiali clienti

Pentru ca profitul companiei dumneavoastra sa creasca de la un trimestru la celalalt aveti nevoie de mai multi clienti. Pentru a creste numarul acestora aveti nevoie de mai multe contacte. Visuda Marketing vine in ajutorul dumneavoastra in aceasta privinta, prin construirea unei baze de date personalizate cu persoane interesate de produsele si serviciile pe care compania dumneavoastra le are de oferit. Conform unor studii, generarea de lead-uri poate fi cu aproximativ 40% mai eficienta si mai profitabila daca este facuta de o companie specializata externa, decat daca este facuta de angajatii companiei dumneavoastra. Totodata raportul dintre cost si timp este mai mult mai bun daca externalizati acest serviciu.

Pentru a maximiza atat profitul dumneavoastra cat si numarul de clienti vom crea pentru afacerea dumneavoastra o baza de date actualizata de leaduri, cu inclinatii catre produsele si serviciile pe care le aveti de oferit. Prin diferite metode non-intruzive vom pregati site-ul dumneavoastra web pentru colectarea de leaduri. Potentialii clienti for fi abordati prin campanii personalizate de email marketing si in retelele sociale.

Noi generam leaduri de calitate, fara a pune prea mult accent pe numarul acestora, de aceea va rugam sa nu va asteptati la o baza de date cu mii de leaduri, dar sa va asteptati ca majoritatea personalelor din lista creata sa devina clientii companiei dumneavoastra.

Pentru a afla mult mai multe informatii despre felul in care va putem ajuta la constructia unei baze date cu potentiali clienti va rugam sa ne contactati.

Sursa imagine: Pixabay