• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Email Marketing

Imbunatateste-ti procesul de vanzare cu servicii profesionale de email marketing!

Alege serviciile noastre de email marketing si informeaza-ti clientii despre ultimele noutati din cadrul companiei tale!

De ce sa aplici o strategie de email marketing?

Un scurt videoclip care-ti prezinta motivele pentru care sa aplici o asemenea strategie.

Care sunt beneficiile campaniilor de email marketing?

Cateva avantaje de care poti beneficia atunci cand trimiti un newletter catre audienta ta.
Segmentarea audientei
Segmentarea audientei

Serviciile noastre de email marketing iti permit segmentarea audientei in functie de preferinte, locatie sau orice alt criteriu. Astfel, vei putea trimite mesaje personalizate bazate pe interesele clientilor tai.

Rezultate rapide
Rezultate rapide

Datorita vitezei cu care se livreaza un email, orice campanie de email marketing poate inregistra rezultate chiar si in primele minute de la lansare.

Promovarea brandului
Promovarea brandului

Odata cu trimiterea unui newsletter, brandul tau va deveni mult mai expus catre persoanele interesate de produsele si serviciile tale. Prin urmare, compania ta va fi din ce in ce mai cunoscuta.

Statistici concrete
Statistici concrete

In urma unei campanii de email marketing, vei putea beneficia de rezultate clare (nr de email-uri dechise, click-uri, conversii, etc.).

Costuri reduse
Costuri reduse

In comparatie cu alte forme de marketing (reclame radio sau TV), o campanie de email marketing este mult mai ieftina si totodata poate sa atraga dupa sine rezultate pozitive si o rata de conversie ridicata.

Eficienta sporita
Eficienta sporita

Email marketing-ul a fost, este si va ramane in continuare o metoda importanta de promovare web. Alege-o cu incredere!

Vrei sa-ti mentii clientii informati?

Tine-i la curent cu noutatile din cadrul companiei tale prin aplicarea unei strategii de email marketing!

Servicii profesionale de email marketing

Alte informatii referitoare la serviciile noastre de trimitere de email-uri.

Campania de email marketing este un mijloc excelent pentru a promova produse, servicii sau evenimente către clienți, furnizori, membri sau prospecte de afaceri care au cerut explicit să primească un astfel de mesaj pe email, cunoscut și ca newsletter.

Acest tip de email reprezintă trimiterea automată de mesaje zilnic, săptămânal sau lunar, celor care s-au înscris sau abonat la newsletter-ul companiei tale.

Mesajele pot conține știri, noutăți, informații despre produse sau servicii, oferte sau schimbări în politica companiei sau organizației.

Răspunsul destinatarilor la mesajele primite pe durata campaniei pot fi măsurate prin urmărirea ratei de deschidere a mesajelor, a click-urilor și a dezabonarilor.

Rezultatele campaniei pot fi și mai mult observate prin analiza conversiei în vânzări și a membrilor proaspăt înscriși.

În funcție de aceste informații, compania ta poate lua decizii solide în construcția viitoarelor anunțuri prin e-mail pentru a îndeplini mai precis preferințele și nevoile abonaților la newsletter.

Construim manual fiecare sablon (template) destinat campaniilor de email marketing, in acest fel toate fiind personalizate.

Acestea pot contine absolut orice tip de informatie, incepand de la sigla/logo-ul si culorile care reprezinta imaginea companiei tale si pana la mesajul care vrei sa il transmiti.

Etapele unei campanii de email marketing

Informatii despre cum abordam o asemenea campanie de promovare web.
 • Dezvoltarea unei strategii

 • Lista email-uri

 • Indemnuri la actiune / call to actions

 • Campanii de promovare

 • Creare template si lansare campanie

 • Rapoarte

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Iti prezentam mai jos cateva din parerile clientilor nostri.
 • Sorin Oltean / General Manager

  "Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!"

  Sorin Oltean
 • Romeo Balogh / CEO-Fondator

  "Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale."

  Romeo Balogh
 • Valentin Negru / Director Vanzari

  "In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!"

  Valentin Negru
 • Liliana Lucaciu / Director General

  "Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! "

  Liliana Lucaciu
 • Adriana Ciordas / Director General

  "Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum."

  Adriana Ciordas
 • Octavian Turcanu / Director General

  "Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand aceasta firma oricui doreste sa iti promoveze afacerea pe internet!"

  Octavian Turcanu