• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Email Marketing

Generarea de potentiali clienti

Pentru ca profitul companiei tale sa creasca de la un trimestru la celalalt ai nevoie de mai multi clienti. Iar pentru a creste numarul acestora ai nevoie de mai multe contacte. Prin urmare, noi te putem ajuta sa construiesti o baza de date personalizata, cu persoane interesate de produsele si serviciile pe care compania ta le comercializeaza. Conform unor studii, generarea de lead-uri poate fi cu aproximativ 40% mai eficienta si mai profitabila daca este realizata de o companie specializata, decat daca este facuta de angajatii companiei pe care o reprezinti. Totodata raportul dintre cost si timp este mai mult mai bun daca externalizezi acest serviciu.

Pentru a maximiza atat profitul tau cat si numarul de clienti vom crea pentru afacerea ta o baza de date actualizata de prospecti, cu inclinatii catre produsele si serviciile pe care le oferi. Prin diferite metode non-intruzive vom pregati site-ul tau pentru colectarea de leaduri. Potentialii clienti vor fi abordati prin campanii personalizate de email marketing.

Noi generam leaduri de calitate, fara a pune prea mult accent pe numarul acestora, de aceea te rugam sa nu te astepti la o baza de date cu zeci de mii de leaduri, dar sa te asteptati ca o buna parte din lista creata sa devina clientii companiei tale.

alt
alt

Design pagina de destinatie (langing page)

Un landing page este acea pagina web pe care un utilizator ajunge atunci cand da click pe un link. Practic este pagina care va atrage potentialii clienti (leaduri) proveniti dintr-o campanie de email marketing, PPC (pay per click), social media sau din alte campanii de marketing online. Pe aceasta pagina se pot oferi informatii care au ca si scop promovarea unui anumit produs/serviciu cu scopul de a mari probabilitatea transformarii unui prospect intr-un potential client. De asemenea un landing page poate fi si pagina unde vizitatorului i se ofera sansa de a descarca fisiere precum un ebook, document sau curs. Acest tip de pagina web poate oferi si alte servicii in scopuri de marketing: studii gratuite, demo-uri, cupoane pentru un produs sau serviciu pe care doresti sa il promovezi.

Paginile de destinatie create de noi sunt decorate cu elementele necesare pentru a atrage atentia vizitatorului sau pentru a-l indemna sa faca o anumita actiune care iti poate maximiza profitul.

Pentru a face mai eficienta promovarea imaginii tale in mediul online, iti recomandam sa construiesti pagini de destinatie pentru absolut orice tip de produs sau serviciu pe care doresti sa il scoti in evidenta.

Email Marketing

Campania de email marketing este un mijloc excelent pentru a promova produse, servicii sau evenimente către clienți, furnizori, membri sau prospecte de afaceri care au cerut explicit să primească un astfel de mesaj pe email cunoscut și ca newsletter. Aceasta reprezintă trimiterea automată de mesaje zilnic, săptămânal sau lunar, celor care s-au înscris sau abonat la acest newsletter. Mesajele pot conține știri, noutăți, informații despre produse sau servicii, oferte sau schimbări în politica companiei sau organizației.

Răspunsul destinatarilor la mesajele primite pe durata campaniei pot fi măsurate prin urmărirea ratei de deschidere a mesajelor, a click-urilor și a dezabonarilor. Rezultatele campaniei pot fi și mai mult observate prin analiza conversiei în vânzări și a membrilor proaspăt înscriși. În funcție de aceste informații compania ta poate lua decizii solide în construcția viitoarelor anunțuri prin e-mail pentru a îndeplini mai precis preferințele și nevoile abonaților la newsletter.

Construim manual fiecare sablon (template) destinat campaniilor de email marketing, in acest fel toate fiind personalizate. Acestea pot contine absolut orice tip de informatie, incepand de la sigla/logo-ul si culorile care reprezinta imaginea companiei tale si pana la mesajul care vrei sa il transmiti.

alt

Clientii nostri

Cateva dintre firmele pe care le reprezentam si promovam in mediul online.
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img