• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Dezvoltare site web

Dezvoltare site web

Alegerea unui design atrăgător, potrivit și funțional pentru compania ta va face toată diferența între un site de succes și unul mai puțin reușit. Radacinile noastre se trag din domeniul online marketing, al cresterii traficului și a conversiei acestuia în vânzări, asadar ne pricepem la felul in care un site trebuie sa arate pentru a aduce conversii si clienti.

Desi un site trebuie optimizat pentru motoarele de căutare, trebuie să aibă si un design plăcut și o structură ușor de accesat. Design-ul nu trebuie să obstrucționeze în nici un fel scanarea și indexarea site-ului de către motoarele de căutare și nici poziționarea acestuia în paginile cu rezultatele de căutare. Iti oferim servicii de web design construite în jurul acestor indicații. Da, design-ul unui site sau a unui magazin online trebuie să fie atrăgător, dar dacă Google nu il indexează sau poziționează intre primele cautari pentru o anumita expresie si nimeni nu îl vede atunci putem spune că designul a fost făcut degeaba.

Serviciile noastre de realizare site-uri si magazin online sunt sprijinite de un set de servicii de analiză, precum alegerea cuvintelor cheie, audit SEO, analiza accesibilității și a ratei de conversie a paginilor. Impreuna cu aceste servicii de web design și analiză, iti punem la dispozitie și cele mai bune soluții aplicabile pentru a maximiza performanțele site-ului pe care il reprezinti.

alt

Clientii nostri

Cateva dintre firmele pe care le reprezentam si promovam in mediul online.
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img