• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Conceptul de blogging si importanta unui blog pentru o afacere online

blogging

Conceptul de blogging si importanta unui blog pentru o afacere online

Blog-ul este asemeni unui site, diferenta majora fiind posibilitatea de a actualiza informtatiile prin articole noi la un interval de timp foarte scurt.

Acesta este o sursa foarte buna de trafic de calitate pe site-ul dumneavoastra, fiind una dintre cele mai populare metode de marketing online. Unul dintre cele mai bune aspecte ale unui blogul este faptul ca va permite sa creati un nume pentru afacerea dumneavoastra. Consumatorii din nisa pe care o reprezentati pot sa ajunga sa va respecte foarte mult afacerea datorita continutului de calitate care il gasesc pe blogul care va reprezinta compania. In articolele create pe blog este imperativ sa fie folosite cuvinte care repezinta afacerea dumneavoastra, deoarece cu ajutorul acestora utilizatorii interesati de produsele si/sau serviciile dumneavoastra pot sa va gasesca mult mai usor cu ajutorul motoarelor de cautare.

Pentru a atrage cu adevarat atentia articolele trebuie sa aiba un continut cat se poate de original. Blogul va ajuta sa interactionati mai usor cu vizitatorii site-ului de aceea este bine sa raspundeti la cat mai multe comentarii facute la articolele create.

Conform zicalei “o poza spune o mie de cuvinte” este foarte important ca articolele sa includa poze sau imagini cu grafice sau statistici, acestea fiind foarte apreciate de utilizatorii mediului online.

Visuda Marketing ofera servicii de blogging si de creare de continut de calitate. Cream articole care descriu intr-un mod exact dar si prietenos serviciile dumneavoastra, produsele care le aveti spre vanzare sau ofertele promotionale, folosind in acelasi timp cele mai cautate expresii, specifice nisei dumneavoastra, in motoarele de cautare. Prin articolele create, vom construi o relatie de incredere intre companie pe care o reprezentati si utilizatorii site-ul dumneavoastra.

Sursa imagine: Pixabay