• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

De ce sa incluzi Google+in strategia SEO

include google+ in strategia seo

De ce sa incluzi Google+in strategia SEO

Daca vrei sa-ti promovezi afacerea in mediul online trebuie sa ai o multime de cunostinte despre ce se intampla pe internet si bineinteles sa fi la curent cu schimbarile pe care le face Google la algoritmul de cautare. Asadar, daca vrei sa ai o strategie SEO bine pusa la punct care in acelasi timp sa dea roade, trebuie sa fi foarte atent si la uneltele pe care motorul de cautare ti le pune la dispozitie. Unul dintre cele mai importante instrumente oferite de Google este reteaua de socializare Google+.

Pentru ca autoritatea site-ului tau sa se imbunatateasca, va trebui sa acorzi timp si acestei retele de social media. Sa nu uitam ca Google este un lider global atunci cand vine vorba de SEO,el facand regulile in acest domeniu. Prin urmare incearca sa folosesti cat poti de mult uneltele care ti le pune la dispozitie. In randurile ce urmeaza am enumerat 4 beneficii pe care ti le poate aduce Google+ atunci cand vine vorba de promovarea afacerii tale in mediul online si implementarea uneii strategii SEO.

1. Distribuirea continutului important pentru tine

Asemeni altor retele de socializare, Google+ ofera posibilitatea de a distribui diferite materiale publicitare. Asadar, dupa ce ti-ai creat profilul si pagina business, incearca sa distribui cat mai mult continut. Piata prezenta pe aceasta retea de socializare este destul de mare, existand la ora actuala peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar. Prin urmare, sansa de a gasi potentiali clienti este una destul de buna.

2. Cercuri business si conexiuni cu alte persoane importante

Indiferent ce domeniu reprezinti, cu siguranta exista si alte persoane interesate de acelasi lucru pe Google+. Toti asteapta sa intri in cercurile lor pentru a putea discuta despre schimbarile ce au loc in industria pe care vrei o reprezinti. O data ce te conectezi cu mai multe persoane vei putea sa consolidezi si mai mult pozitia companiei tale in mediul online.

3. Integrarea cu alte platforme

Hangouts, Gmail, YouTube si Google+ fac parte din acelasi familie. In anul 2013, YouTube a devenit oficial al doilea cel mai mare motor de cautare din lume, inregistrand aproximativ 300 de miliarde de cautari pe luna.

Incearca este sa folosesti un singur cont pentru toate serviciile pe care le utilizezi si care sunt proprietatea Google. Conectandu-ti serviciile intre ele vei beneficia de asemenea si de o mai buna productivitate.

4. Constructie link-uri & backlinks

Cu totii stim ca backlink-urile de calitate influenteaza foarte mult page rank-ul site-ului nostru. Asadar, daca postezi pe Google+ link-uri care redirectioneaza catre site-ul tau poti imbunatati foarte mult prezenta ta in cadrul motorului de cautare.

Concluzie

Incearca sa incluzi reteaua de socializare Google+ in strategia SEO pe care vrei sa o implementezi deoarece acest lucru te va ajuta enorm atat la accentuarea prezentei tale in mediul online cat si la sporirea increderii pe care utilizatorii o au fata de afacerea ta.