• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Cum sa utilizezi Facebook live video pentru afacerea ta

video live facebook

Cum sa utilizezi Facebook live video pentru afacerea ta

Vrei sa-ti extinzi audienta si atragi atentia mai multor potentiali clienti? Astazi vom vorbi putin despre o metoda mai interesanta de a capta atentia audientei tale si anume Facebook live video. Asadar, in randurile ce urmeaza vom explica cum poti folosi aceast serviciu oferit de Facebook pentru a-ti imbunatati prezenta si credibilitatea in mediul online.

Gestionarea comentariilor de pe blog

O modalitate de a folosi Facebook live video este de a discuta despre un subiect de care publicul tău este interesat. De exemplu poate fi vorba despre unul din articolele tale de pe blog la care ai înregistrat multe comentarii si intrebari. Cu toate ca poti raspunde la comentariile cititorilor direct pe blogul tau, este mult mai eficient sa programezi o sesiune video live, direct de pe Facebook unde vei putea răspunde la intrebarile audienței tale. Utilizatorii vor fi mult mai atrași de acest lucru decat sa astepte răspunsul tău în sectiunea de comentarii.

Arata audienței tale modul în care lucrezi

Poti folosi serviciul Facebook live video pentru a arata celor interesati detalii despre afacerea ta. De exemplu sa presupunem ca unii din vizitatorii site-ului tau sunt interesati de domeniul în care lucrezi. Cu ajutorul acestui serviciu poți impartasi mai multe informații despre ce se întâmpla în cadrul afacerii tale sau sfaturi pentru cei interesati de nisa din care afacerea ta face parte.

Promoveaza evenimentele pe care le vei organiza în viitor

După planificarea unui eveniment care va avea loc în viitorul apropiat, poți folosi Facebook live video pentru a-l promova sau pentru a oferi mai multe informații despre acesta. Creeaza o postare prin care sa îți informezi audienta despre noul eveniment și apoi folosește Facebook live video pentru a prezenta mai multe detalii despre acesta. Odată cu crearea materialului video poți distribui și un link către pagina care descrie evenimentul sau către site-ul tău. De asemenea, poți utiliza Facebook live video pentru a transmite un eveniment live.

Prezinta noile sau viitoarele tale produse

O altă modalitate de a folosi Facebook video live este de a oferi audienței tale o scurta privire asupra noilor tale produse sau o prezentare a produselor viitoare. În cazul în care vei folosi aceasta strategie de online marketing, ofera audienței tale și un link către o pagina unde se găsește descrierea produsului și unde se poate face precomanda.

Conform unor studii de piața, utilizatorii mediului online sunt dispusi sa urmărească de 3 ori mai multe videoclipuri live decât materiale video normale. Așadar, difuzarea unui material în direct poate sa aducă multe beneficii afacerii tale, inclusiv creșterea considerabila a numarului de urmaritori. Încearcă aceasta metoda de online marketing și îți garantam ca îți vei mari considerabil șansa de a avea succes în mediul online.