• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Cu ajutorul unui chatbot, automatizarea procesului de abordare a potentialilor clienti este mult mai simpla!

Descopera motivele pentru merita sa implementezi pe site-ul tau un chatbot.

Fa cunostinta cu VisudaBot, chatbot-ul care te ajuta sa-ti automatizezi afacerea online!

Cresterea vanzarilor, programarilor si a rezervarilor
Cresterea vanzarilor, programarilor si a rezervarilor

Utilizatorii care interactioneaza cu un chatbot au sanse mult mai mari sa achizitioneze un produs /serviciu. Utilizand aceasta metoda vei putea capta mai multi potentiali clienti, vei putea face programari automate si implicit iti vei imbunatati rata de conversie.

Eficienta marita fata de formularele de contact
Eficienta marita fata de formularele de contact

Un chatbot este mult mai eficient decat orice tip de formular de contact. Cu ajutorul acestuia vei putea obtine informatii importante de la potentialii clienti precum nume, adresa, email, telefon sau alte date relevante, acestea fiind trimise automat la adresa ta de email sau direct in CRM.

Raspunsuri rapide la orice ora
Raspunsuri rapide la orice ora

Chiar si atunci cand nimeni nu lucreaza in cadrul companiei tale, chatbot-ul va obtine informatiile de care ai nevoie de la vizitatorii site-ului tau. Tot procesul coversational este automat, fara a fi necesara o interventie umana.

Redu costurile de marketing si creste conversia
Redu costurile de marketing si creste conversia

Utilizand un chatbot vei putea reduce semnificativ costurile de marketing si vei putea imbunatati in acelasi timp rata de conversie. Practic vei avea un ROI mai mare cu un buget mai mic.

Chatbot pentru marketing
Chatbot pentru marketing

generezi automat potentiali clienti;

recomanzi produse/servicii personalizate;

intri in legatura cu vizitatorii site-ului;

imbunatatesti conversia si cifra de vanzari;

Chatbot pentru vanzari
Chatbot pentru vanzari

afli detalii despre interesele clientilor;

furnizezi multiple metode de contact;

colectezi informatii automat;

imbunatatesti procesul de vanzare;

Chatbot pentru suport
Chatbot pentru suport

raspunzi automat la intrebari;

esti online si dupa program, 24/7;

rezolvi problemele mult mai repede;

mentii o buna relatie cu clientii;

Aplica o strategie de chatbot marketing si dezvolta o experienta inedita pentru fiecare potential client

Iata cei 4 pasi pe care un chatbot ii parcurge cu scopul de a imbunatati atat experienta vizitatorilor cat si intregul proces de vanzare

 • Abordarea initiala

  Atuni cand site-ul tau este accesat chatbot-ul iti ofera posibilitatea de a atrage atentia cu mesaje de salut personalizate. Astfel, vei avea sanse mult mai mari de a transforma vizitatorii site-ului tau in pontetiali clienti.

 • Indrumarea potentialilor clienti

  Arate-le potentialilor clienti produsele si serviciile care le cauta, in baza unor optiuni predefinte. Chatbot-ul va permite utilizatorilor sa faca selectii in baza intereselor pe care le au.

 • Calificarea automata a prospectilor

  Califica automat persoanele interesate de produsele/serviciile tale. Redirectioneaza-i in functie de interese catre departamentul potrivit.

 • Finalizarea procesului de vanzare

  Permite cu usurinta clientilor sa faca o achizitie sau o rezervare folosind functiile avansate ale unui chatbot inteligent.

alt

Vrei sa-ti imbunatesti vanzarile si suportul oferit clientilor?

O strategie de chatbot marketing te va ajuta sa-ti dublezi sau chiar triplezi numarul de clienti, fara a mai fi nevoie sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de abordarea vizitatorilor care-ti acceseaza site-ul.

Chatbot disponibil pe canale multiple

Solutia noastra permite integrarea unui chatbot atat pe website cat si pe Facebook Messenger.

WordPress/HTML
WordPress/HTML

Chatbot-ul nostru se integreaza perfect cu WordPress cu ajutorul unui modul, dar si cu orice alta platforma sau website HTML, prin adaugarea unei singure linii de cod intre tag-urile <head> </head> de pe website-ul tau.

Facebook Messenger
Facebook Messenger

Vrei sa integrezi un chatbot pe pagina ta de Facebook? Acest lucru se poate face cu mare usurinta. De asemenea, chatbot-ul adaugat pe Facebook Messenger poate fi integrat pe website-ul tau, imbunatatindu-ti astfel strategia de Social Media Marketing.

WhatsApp (in curand)
WhatsApp (in curand)

In curand chatbot-ul nostru va putea fi integrat chiar si pe WhatsApp. Astfel, iti vei putea aborda potentialii clienti automat si vei putea colecta date de contact de pe una dintre cele mai folosite platforme de comunicare.

Avantajele unei strategii de chatbot marketing

Descopera toate beneficiile care le poate aduce afacerii tale dezvoltarea unui chatbot!

Conform statisticilor, in 2020 41.3% dintre consumatori au declarat ca au folosit un chatbot pentru a face o achizitie online. Astfel, utilizand aceasta solutie iti vei putea imbunatati considerabil rata de conversie, fara a fi necesara in prima faza o interventie umana.

Cu doar o singura linie de cod adaugata pe site-ul tau, chatbot-ul inteligent va deveni activ. De asemenea, acesta poate fi implementat cu usurinta inclusiv pe pagina ta de Facebook. Astfel, vei avea posibilitatea sa intri mult mai usor in legatura cu persoanele care apreciaza si urmaresc pagina ta business.

Procesul de functionare este foarte simplu. In momentul in care un vizitator iti acceseaza site-ul chatbot-ul poate lua legatura cu aceasta, provocandu-l la o conversatie. In baza unor intrebari si raspunsuri predefinite vei putea transforma vizitatorul intr-un potential client si ulterior intr-un cumparator fidel.

generezi automat lead-uri;

construiesti o lista cu email-uri;

obtii clienti noi;

faci programari sau rezervari;

furnizezi suport profesional;

faci chestionare foarte simplu;

alt

Esti pregatit sa-ti imbunatatesti strategia de marketing? Ia legatura cu un consultant si afla toate detaliile!

Chatbot 100% compatibil

Chatbot-ul functioneaza perfect cu o multime de platforme cunoscute

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Marketing automatizat, CRM si peste 1500 de integrari

Integrezi chatbot-ul cu usurinta cu o platforma de email marketing sau CRM. De asemenea, poate fi conectat la peste 1500 de aplicatii cu ajutorul integrarilor oferite de Zapier si Pabbly.

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Preturi configurare si implementare chatbot

Descopera preturile aferente serviciilor noastre de dezvoltare si intretinere a unui chatbot

Intrebari frecvente

Citeste cele mai comune intrebari si raspunsuri referitoare la serviciile noastre de dezvoltare si implementare a unui chatbot

Ce este un chatbot?

Un chatbot este un program cu ajutorul caruia vizitatorii site-ului tau pot avea o conversatie automata, bazata pe intrebari si raspunsuri predefinite.

Click aici pentru o definitie completa a unui chatbot.

Ce este un flow conversational?

Flow-ul conversational este practic o anumita conversatie care o va avea interlocutorul cu chatbot-ul. Astfel, cu ajutorul unui flow conersational se poate face: o rezervare in restaurant, o programare intr-un cabinet medical, prezentarea unui serviciu sau ai unui produs, etc..

Ce este o interactiune?

O interactiunea reprezinta momentul in care vizitatorul site-ului intra in contact direct cu chatbot-ul, indiferent de numarul de mesaje sau timpul petrecut in aplicatie, acestea din urma nefiind contorizate ca interactiuni noi.

Cum ma poate ajuta o strategie de chatbot marketing?

Cu ajutorul unei strategii de chatbot marketing poti sa-ti cresti considerabil rata de conversie pe website, fara a mai fi nevoie de interventie umana (cel putin nu in prima faza). Poti califica lead-uri noi, poti oferi suport pentru produsele oferite sau poti face prezentari automate pentru serviciile pe care le pui la dispozitia clientilor tai.

Cum se face instalarea?

Instalarea chatbot-ului nostru se face foarte simplu. Trebuie adaugata o singura linie de cod intre tag-urile <head> </head> de pe site-ul tau. Daca nu te pricepi nu-ti fa griji deoarece putem face noi acest lucru fara costuri suplimentare.

Poate sa-mi incetineasca viteza de incarcare a site-ului?

Raspunsul este simplu: NU. Chatbot-ul este conceput in asa fel incat sa nu influenteze viteza de incarcare a website-ului tau.

La ce aplicatii se poate conecta chatbot-ul?

Chatbot-ul poate fi conectat cu mii de aplicatii si platforme atat prin integrari directe sau webhook cat si prin utilizarea unor servicii renumite precum Zapier sau Pabbly.

Printre cele mai renumite platforme compatibile se numara Facebook, WordPress, Prestashop, Magento, Drupal, Aweber, MailChimp, Getresponse, Maropost, ActiveCampaign, ConvertKit, Sendlane si multe altele.

Cum pot urmari conversiile?

Dupa fiecare conversatie in care un vizitator si-a lasat datele de contact vei primi automat un email cu acestea. De asemenea, conversiile pot fi urmarite si in platforma Google Analytics.

Totodata, folosind chatbot-ul nostru vei putea urmari conversiile si prin integrarea cu platformele Google Ads si Facebook Ads.

Cum realizez plata pentru chatbot?

Exista o taxa de dezvoltare, configurare si implementare a chatbot-ului, aceasta fiind stabilita in functie de pachetul de servicii ales si se plateste o singura data.

Apoi exista o taxa lunara de intretinere si mentenanta (suport tehnic, actualizari, consultanta dedicata) a chatbot-ului pentru care se emita o factura in data de 1 a fiecarei luni si are termen de plata 15 zile.

Daca optezi pentru plata anuala vei beneficia de 2 luni gratuite, indiferent de pachetul de servicii ales.

alt

Vrei sa beneficiezi de pe urma unui chatbot?
Alege solutia noastra si genereaza clienti in mod automat!