• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Ce este Instagram

ce este instagram

Ce este Instagram

Reteaua de socializare Instagram a fost lansata in Octombrie 2010 si este un serviciu de partajare/distribuire poze care se pare ca a impanzit lumea in care traim. La numai 3 luni vechime, acaparase deja peste 1 milion de utilizatori. In prezent are peste 300 de milioane de utilizatori lunari si cateva sute de milioane de fotografii incarcate. In anul 2012, compania a fost cumparata de Facebook contra sumei de aproximativ 1 miliard de dolari. Exista o multime de alte servicii de partajat poze, unele dintre ele fiind mult mai vechi decat Instagram, asadar haideti sa vedem de ce acest serviciu a devenit asa de renumit.

Filtre

Serviciul Instagram ofera functii foarte interesante, printre care se numara mai multe tipuri de filtre de culoare, luminozitate sau contrast.

Portabilitate

Aplicatia Instagram este disponibila gratuit atat pe iPhone cat si pe Android. Odata ce ai descarcat-o, poti faci o poza, dupa care sa selectezi un filtru, apoi sa adaugi text si in final sa adaugi poza pe profilul tau. In concluzie, aplicatia Instagram prezinta multe avantaje, fiind totodata foarte de usor de folosit.

Caracteristici de retea de socializare

Instagram ofera utilizatorilor o multitudine de carcateristici asemeni unei retele sociale. Astfel, folosind Instagram vei putea sa urmaresti activitatea altor utilizatori sau sa apreciezi si sa distribui pozele acestora. De asemenea este foarte usor sa distribui pozele si pe alte retele de socializare precum Facebook sau Twitter.

Harta cu fotografii

Instagram ofera posibilitatea de a-ti afisa pozele pe o harta de fotografii, acestea din urma fiind organizate conform locului unde au fost facute. De asemenea si pozele incarcate in cont, nu numai cele facute prin intermediul aplicatiei, pot fi adaugate pe harta.

Popularitatea aplicatiei Instagram a facut din aceasta o unealta ideala pentru mediul de afaceri sau pentru persoanele care se ocupa de marketing online si asta datorita serviciilor de apreciere/distribuire fotografii sau de urmarire a activitatii altor utilizatori/companii.

In concluzie, atata vreme cat produsele sau serviciile vandute de compania ta pot fi reprezentate in imagini, iti recomandam sa incluzi si reteaua de socializare Instagram in strategia de social media marketing pe care vrei sa o implementezi.