• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Ce ar trebui inclus intr-o strategie SEO

Ce ar trebui inclus intr-o strategie SEO

Ce ar trebui inclus intr-o strategie SEO

Chiar daca Google isi schimba algoritmii de indexare foarte des, exista cateva reguli atunci cand vine vorba de implementarea unei strategii SEO si care cel mai probabil vor ramane neschimbate. Mai jos am enumerat cateva dintre acestea:

Intotdeauna ai nevoie de mai multe link-uri

Link-urile inbound (backlinks) sunt foarte importante si vor fi intotdeauna. Dar nu toate link-urile au aceeasi autoritate pentru motorul de cautare. De exemplu un link de la NASA catre site-ul tau va valora mai mult pentru Google decat de la un site local. In timp ce link-urile care sunt mai vechi pot sa ofere autoritate, noile link-uri pot oferi relevanta. Este de asemenea important sa faci curatenie intre vechile link-uri si sa le stergi pe cele care nu sunt relevante sau care pot sa fie considerate spam.

Site-ul tau trebuie sa fie optimizat

Pentru ca site-ul tau sa fie bine pus la punct din punct de vedere SEO, fiecare element de pe pagina trebuie sa fie optimizat. Asigura-te ca nu exista link-uri cu erori si ca toate functioneaza. Instaleaza module SEO concepute pentru platforma pe care e construit site-ul tau. Inc azul in care site-ul detinut este creat in WordPress, am enumerat mai jos 3 module importante care te pot ajuta foarte mult:

Yoast SEOAcest plugin iti ofera o multime de unelte prin care poti sa iti gestionezi titlurile, descrierile si multe alte proprietati SEO.

WP Smushacest modul este gratuit si te ajuta la micsorarea imaginilor. lucru care iti va imbunatati viteza de incarcare a paginilor si implicit a site-ului tau.

WP Super Cache – Acest plugin lucreaza asupra continutului existent pe site, facandu-l mai usor si mai rapid de accesat de catre utilizatori.

Continut de calitate – content marketing

Dupa cum am discutat si in alte articole, motorul de cautare te va pozitiona mai bine daca site-ul tau are continut de calitate. Pentru a fi remarcat online, este important ca ceea ce scrii pe site sau blog sa contina informatii de calitate si care la randul lor sunt cautate de cei interesati de domeniul din care faci parte. Aici nu este vorba neaparat de cantitate ci mai mult de calitate. Orice continut original si la subiect poate fi indexat mult mai bine decat ceea ce exista deja in mediul online. In masura in care doresti suport in crearea de continut de calitate sau in implementarea unei strategii de marketing prin continut, te rugam sa ne trimiti un mesaj, iar noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie.

Incearca sa nu faci spam

Daca cauti sa ai cat mai multe link-uri si vrei sa faci spam pentru a obtine acest lucru, iti sugeram sa nu te obosesti deoarece nu va funtiona. Google isi va da seama de acest lucru si te poate exclude de la cautari. Prin urmare, sfatul nostru este sa creezi continut si backlin-uri de calitate. Chiar daca merge incet, este o solutie sigura atunci cand vine vorba de a ajunge pe prima pagina la cautari.

Incearca sa urmezi aceste principii atunci cand vrei sa implementezi o strategie SEO si iti garantam ca in cele din urma vei avea succes.