• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Servicii profesionale de email marketing

servicii de email marketing

Servicii profesionale de email marketing

Campania de email marketing este un mijloc excelent pentru a promova produse, servicii sau evenimente către clienți, furnizori, membri sau prospecte de afaceri care au cerut explicit să primească un astfel de mesaj pe email cunscut și ca newsletter. Aceasta reprezintă trimiterea automată, zilnic, săptămânal sau lunar, de mesaje celor care s-au înscris/abonat la acest newslatter, mesaje care pot conține știri, noutăți, informații despre noi produse sau servicii, oferte sau schimbări în politica companiei sau organizației.

Fiecare firmă/companie și nevoiele acestora sunt diferite, la fel și pachetele noastre de e-mail marketing sunt diversificate. Îți putem oferii campanii de email marketing lunare sau trimestriale, administrate de noi conform nevoilor dumneavoastra. Pentru a conduce o campanie de e-mail marketing este important să se folosească un software creat special pentru acesta. Software-ul trebuie să aibă o interfață ușor de folosit prin intermediul căreia utilizatorii să se poată abona, dezabona și să-și poată schimba setările abonării ușor și rapid. Totodată, aplicația folosita de noi pentru organizarea campaniilor de email marketing trateaza erorile de livrare și de respingere a mesajelor, șă urmărească raspunsul abonaților la campanie și să ofere raporturi avansate pentru ca tu să poți măsura eficiența campaniei.

Răspunsul destinatarilor la mesajele primite pe durata campaniei pot fi măsurate prin urmărirea ratei de deschidere a mesajelor și a click-urilor, a noilor abonați și a dezabonaților. Rezultatele campaniei pot fi și mai mult observate prin analiza conversiei în vânzări și membrilor proaspăt înscriși. În funcție de aceste informații compania ta poate lua decizii solide în construcția viitoarelor anunțuri prin e-mail pentru a întâlnii mai precis preferințele și nevoile abonaților la newsletter.

Construim manual fiecare sablon (template) destinat campaniilor de email marketing, in acest fel toate sunt personalizate pentru fiecare client in parte. Acestea pot contine absolut orice tip de informatie, incepand de la sigla/logo-ul si culorile care reprezinta firma dumneavoastra si pana la mesajul care vreti sa il transmiteti.

Afla mai multe despre serviciul nostru de email marketing dar si despre alte servicii de marketing online.

Sursa imagine: Pixabay