• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
 • +40 724 790 790
 • office@visudamarketing.ro

Blogging & Social Media

Imbunatateste-ti prezenta pe retelele sociale si in acelasi timp interactioneaza cu audienta ta.

O strategie de blogging combinata cu social media marketing este foarte eficienta atunci cand vine vorba de promovarea companiei tale in mediul online.

Marketing prin continut
Marketing prin continut

Crearea de continut relevant, care include atat informatii importante cat si cuvinte cheie sau alte strategii de atragere a cititorilor.

Management social media
Management social media

Serviciile noastre includ de la crearea profilului/paginii si design-ul fotografiilor si pana la adaugarea de continut si link-uri relevante.

Raportare activitati lunare
Raportare activitati lunare

Poti opta sa primesti rapoartele noastre cu privire la activitatea companiei tale pe retelele sociale, zilnic, saptamanal sau lunar.

BLOGGING & MARKETING PRIN CONTINUT

Blogul este o sursa foarte buna de trafic de calitate, fiind una dintre cele mai populare metode de marketing online. Unul dintre cele mai bune aspecte ale unui blog este faptul ca va permite sa creezi un nume pentru afacerea ta. Consumatorii din nisa pe care o reprezinti pot sa ajunga sa te urmaresca constant datorita continutului de calitate care il pot citi pe blog.

In articolele create este imperativ sa fie folosite cuvintele cheie care repezinta afacerea ta, deoarece cu ajutorul acestora utilizatorii interesati de produsele si/sau serviciile tale pot sa te gasesca mult mai usor prin internediul motoarelor de cautare.

alt

Pentru a atrage cu adevarat atentia, articolele trebuie sa aiba un continut cat se poate de original. Blogul te ajuta sa interactionezi mai usor cu vizitatorii site-ului de aceea este bine sa raspunzi la cat comentariile facute de cei care te urmaresc.

Serviciile de marketing prin continut includ compunerea de articole care descriu intr-un mod clar si prietenos serviciile si produsele tale sau ofertele promotionale, folosind in acelasi timp cele mai cautate expresii, specifice nisei din care faci parte. Prin articolele create, vom construi o relatie de incredere intre companie pe care o reprezinti si vizitatorii site-ul tau.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Retelele sociale reprezinta un potential enorm pentru a promova produsele si serviciile tale catre audiența potrivita si pentru a atrage atentia asupra brandului detinut. Serviciile noastre sunt construite pentru a exploata întregul potențial al platformelor sociale si pentru a întruni obiectivele companiei tale in mediul online.

Integrarea în social media este procesul pe care un brand si-l asuma atunci când lanseaza sau deschide un canal de acest tip pentru prima data (exemplu: Când un brand își deschide o pagină oficială de Facebook.) Pentru inceput vom conduce un proces de identificare și analiza pentru a cunoaște audienta tintita.

Apoi vom implementa o strategie de optimizare a prezentei brandului detinut in cadrul retelor sociale si vom construi un calendar editorial care va fi lansat pe intregul spectru de canale social media.

Publicarea continutului la momentul oportun si conectarea acestuia cu agentul influentator potrivit inseamna tintire, sincronizare și pozitionare eficienta.

Serviciile noastre sunt construite pentru a dezvolta o voce unica a brandului tau si astfel sa interactioneze cu audienta tinta si totodată să răspîndească conținutul în direcțiile potrivite pentru a câștiga menționarile și distribuirile pe care le merită.

alt

Anatomia unei strategii pe canalele social media

Afla cateva lucruri fara de care este imposibila realizarea si implementarea unei strategii de social media marketing
Setare si optimizare profil
Creare si postare continut
Design grafic imagini
Link-uri catre pagini web / backlinks
Rapoarte si statistici

Vrei sa stii cine se bazeaza pe serviciile noastre?

Iti prezentam mai jos cateva din parerile clientilor nostri.
 • Sorin Oltean / General Manager

  "Am apelat la serviciile lor de online marketing, deoarece aveam nevoie de o prezenta mai proeminenta in cadrul retelelor sociale. Totodata am optat si pentru un pachet complet de servicii de email marketing. Incepand cu prima luna rezultatele au inceput sa apara, deci pot sa spun sa sunt foarte multumit!"

  Sorin Oltean
 • Romeo Balogh / CEO-Fondator

  "Deja lucram impreuna de ceva vreme si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de serviciile oferite. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa duc la capat atat proiecte de dezvoltare site-uri web sau design grafic cat si cele de email marketing si promovare pe retelele sociale."

  Romeo Balogh
 • Valentin Negru / Director Vanzari

  "In urma unei recomandari am ales sa lucrez cu profesionistii din spatele acestei firme si doresc sa mentionez ca am fost foarte surprins de rezultatele obtinute. Am avut un proiect de refacere a website-ului si de optimizare a acestuia iar in mai putin de 2 saptamani totul a fost gata. Colaborarea s-a desfasurat peste asteptarile mele!"

  Valentin Negru
 • Liliana Lucaciu / Director General

  "Ceea ce apreciem la Visuda Marketing este flexibilitatea și abordarea particulară, pliată activității desfășurate, modul transparent de a acționa, îndrumarea oferită spre calea cea mai avantajoasă, dar mai ales competențele profesionale deținute. Din aceste motive recomandăm cu căldură Visuda Marketing, pentru servicii profesionale de marketing online! "

  Liliana Lucaciu
 • Adriana Ciordas / Director General

  "Au reusit sa-mi livreze 2 proiecte mari online, un magazin online si un site de prezentare intr-un timp destul de scurt. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca totul a iesit asa cum mi-am dorit. Lucram incontinuare pe partea de social media si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana acum."

  Adriana Ciordas
 • Octavian Turcanu / Director General

  "Am ales sa lucrez cu aceasta firma deoarece mi-am dorit imbunatatirea prezentei in cadrul motoarelor de cautare dar si pe retelele sociale. Serviciile oferite de Visuda Marketing sunt profesionale, iar oamenii din spatele acestei firmei sunt cat se poate de creativi si seriosi. Recomand aceasta firma oricui doreste sa iti promoveze afacerea pe internet!"

  Octavian Turcanu