• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Aveti nevoie de un plan de marketing online?

plan marketing online

Aveti nevoie de un plan de marketing online?

Crearea unui plan de promovare in mediul online este unul din serviciile fundamentale oferite de compania noastra. Procesul nostru de creare a unei strategii de marketing online include servicii complete de audit impreuna cu un plan ce conține execuțiile strategice pentru campania dumneavoastra de promovare. Prin intermediul serviciilor de audit analizăm oportunitățile de promovare pe care le poate exploata site-ul pe întreg mediul online, acesta incluzand optimizări și promovări SEO, eforturi de marketing pe rețelele sociale, marketing de căutare și multe altele.

Un plan de promovare este punctul ideal de pornire pentru orice program de marketing online, iar noi urmărim să construim acest plan in asa fel incat sa fie adaptat la afacerea dumneavoastra. Fiecare plan de marketing furnizează multiple opțiuni de implementare, construite manual pentru compania dumneavoastra.

Accesati site-ul nostru si introduceti-va adresa de email, iar noi o sa va trimitem un plan general de marketing online care cuprinde diferite tehnici de promovare de care ar trebui sa tina cont orice companie cu un site web, care doreste sa ajunga pe prima pagina in motoarele de cautare.

Mai multe detalii pe: Visuda Marketing

Sursa imagine: Pixabay