• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Aplicatii de marketing online

aplicatii marketing online

Aplicatii de marketing online

O aplicație interactivă personalizează experiența utilizatorilor site-ului tău oferindu-i vizitatorului unele opțiuni de control asupra experienței sale pe site. O aplicație de calitate combină funcționalitatea cu aspectul plăcut, ceea ce o face un produs digital pe care oamenii îl pot folosi. Când aceste aspecte sunt întâlnite, site-ul tău culege multe beneficii, precum:

– O rată de conversie mai bună – aplicațiile furnizează resursele prin care clienții pot lua decizii informate și astfel pot investii în continuare în produsele sau serviciile tale.

– Baclink-uri și – Menționări Online – când aceste aplicații sunt puse pe site-ul tău, acesta va câștiga menționări de la surse relevante și voturi de pe rețele de socializare (like, pin, +) și share-uri.

– Audiență Extinsă – aplicațiile interactive pot fi folosite pentru a crește numărul de urmăriri ale profilelor sau paginilor dumneavoastra din retelele de socializare (follow).

Aplicatii

– Live Chat – live chat-ul este acea aplicație interactivă care apare în una din marginile site-ului de obicei în partea de jos prin care vizitatorii pot trimite un mesaj către administratorii site-ului când aceștia sunt online sau un mesaj scurt cand aceștia sunt offline. Această aplicație este un mijloc foarte bun de comunicare directă și rapidă între tine și potențialii tăi clienți.

– Formularul de Contact – formularul de contact este acea aplicație care in general, se regăsește pe pagina de Contact a unui site. Ea permite vizitatorului să trimită un mesaj mai lung către administratorii site-ului. In functie de complexitatea lui, un formular de contact poate permite utilizatorului sa completeze detalii importante de contact precum numar de telefon, adresa de email, nume, website si multe alte informatii.

– Google Analytics – este o aplicație la care vizitatorii site-ului nu au acces, aceasta fiind doar pentru administratorii site-ului si pentru persoanele care se ocupă de activitățile de marketing ale companiei. Aceasta aplicație este un instrument excelent și vital pentru monitorizarea și analiza tendințelor de traficului și pentru colectarea de informații despre vizitatorii site-ului.

Butoanele de redireționare către rețelele de socializare – aceste butoane sunt un bun digital care nu trebuie să lipsească de pe nici un site de succes. Ele trimit vizitatorii site-ului tău către pagina oficiala a brandului de pe rețeaua respectivă de socializare (Facebook, Twitter, Google+…, etc.), astfel facandu-se o legătură între site-ul oficial și profilele de pe rețelele de socializare ale brandului, creând o mai bună interacțiune a vizitatorilor/potențialilor clienți cu brandul tău.

Butoane de Like, Share, Tweet, Pin, etc. – aceste aplicații oferă o bună oportunitate de a răspândi coținutul site-ului și totodata numele brandului în mediul online.

Butoane de download pentru diferite materiale publice – aceste aplicații sunt excelente în cazurile în care clientul are nevoie să descarce un material de pe site-ul tău deoarece este un indicator pentru vizitator care îi arată că apăsând acel buton va descărca materialul dorit.

Formulare pentru înscriere sau pentru sondaje de opinie – o aplicație excelentă pentru cazurile în care vizitatorului i se cere să completeze un sondaj de opinie, care este un mijloc foarte bun de a obține informații despre preferințele clienților și potențialilor clienți ai companiei tale.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe despre importanta aplicatiilor in strategia de marketing online.

Sursa imagine: Pixabay