• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

Vrei o analiza SEO Gratuita? Contacteaza-ne acum!

Trage cortina si descopera cum este vazut site-ul tau de catre motoarele de cautare! Dupa ce analizam site-ul tau, vom programa o sedinta telefonica in care iti vom oferi GRATUIT toate detaliile de care ai nevoie pentru a imbunatati prezenta site-ului tau in mediul online!

Urmareste prezentarea video

Descopera mai multe informatii despre serviciul nostru de analiza SEO gratuita

De ce sa alegi o analiza SEO?

Afla mai multe informatii cu privire la necesitatea unei analize SEO.

Serviciul nostru de analiza SEO gratuita are ca si scop evidentierea problemelor pe care un site le are la ora actuala si motivele pentru care acesta nu este bine indexat de catre motoarele de cautare. Astfel, realizand o analiza SEO, vei putea afla mai multe informatii despre felul in care iti poti depasi competitorii din mediul online si totodata vei descoperi noi tehnici de imbunatatire a pozitiei pe care site-ul tau o are in cadrul motoarelor de cautare. Analiza SEO pe care o realizam este bazata pe algoritmii de indexare oferiti de Google – acestia sunt disponibili pe MOZ.com. Pentru fiecare problema pe care o vom identifica pe site-ul tau, iti vom oferi si solutii de remediere sau reparare. Acestea iti vor fi explicate intr-un limbaj cat se poate de general, fara prea multi termeni tehnici. Prin urmare, vei putea intelege exact care sunt problemele de care sufera site-ul tau si cum pot fi inlaturate. La finalul procesului de analiza SEO, vei avea la dispozitie o imagine clara si argumentata referitoare la site-ul tau si la gradul de optimizare al acestuia. Iti vom trimite un raport pe email, dupa care te vom contacta telefonic si-ti vom explica tot ceea ce trebuie sa stii despre modificarile care pot fi facute asupra site-ului tau pentru a-si imbunatati prezenta in mediul online. Totodata, dorim sa-ti aducem aminte ca serviciul de analiza SEO pe care ti-l punem la dispozitie este si va ramane GRATUIT! Daca stii deja care sunt problemele pe care site-ul tau le are, te invitam sa accesezi pagina dedicata serviciilor de optimizare din punct de vedere SEO si sa descoperi cum te putem ajuta!

Ce include o analiza SEO?

Descopera mai multe informatii despre factorii inclusi in cadrul unei analize SEO.
Structura generala website
Structura generala website

Se verifica toate datele generale despre site si arhitectura acestuia. De asemenea, se analizeaza headerele HTTP si a fisierele robots.txt si sitemap.xml.

Structura generala website
Structura generala website

Se realizeaza o atenta analiza din punct de vedere SEO asupra structuri URL-ului, tinandu-se cont de lungimea si structura acestuia alaturi de prezenta expresiei cheie in continut.

Social Media
Social Media

Se verifica daca exista butoane care redirectioneaza catre paginile Social Media si totodata posibilitatea de distribuire a continutului pe acestea, direct de pe site.

Elemente HEAD & continut META
Elemente HEAD & continut META

Detalii despre continutul META. Se analizeaza lungimea si calitatea titlului si a descrierii din cadrul sectiunii. Se verifica prezenta sau absenta cuvintelor cheie.

Analiza imaginilor
Analiza imaginilor

Analiza imaginilor de pe pagina, verificarea optimizarii si a dimensiunii acestora. Verificarea prezentei expresiei cheie, structura numelui si prezenta atributului alternativ.

Securitate si performanta
Securitate si performanta

Indreptarea atentiei asupra problemelor de securitate a site-ului. Analiza modulelor si a platformei. Verificarea prezentei certificatului SSL si vizibilitatea adreselor de email.

Analiza continutului (textului)
Analiza continutului (textului)

Se realizeaza o analiza SEO a textului de pe site. Se iau in calcul numarul expresiilor cheie, evindentierea acestora, aspectul textului pe pagina si multe altele.

Experienta utilizatorului pe site
Experienta utilizatorului pe site

Se analizeaza viteza de incarcare a pginii, design-ul adaptabil/responsive, link-urile catre pagina de contact si blog alaturi de prezenta indemnurilor la actiune / CTA.

Raportare & sedinta telefonica
Raportare & sedinta telefonica

La final se trimite un raport pe email, dupa care se organizeaza o sedinta o telefonica pentru a oferi toate explicatiile necesare cu privire la analiza SEO realizata.

Ce mai astepti? Apeleaza acum la o analiza SEO Gratuita!