• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

9 sfaturi care te vor ajuta in promovarea afacerii tale pe Facebook

marketing pe facebook

9 sfaturi care te vor ajuta in promovarea afacerii tale pe Facebook

In procesul de promovare a afacerii tale cu siguranta ti-ai pus urmatoarea intrebare: Cum sa fac sa afle mai multe persoane despre existenta produselor si serviciilor mele? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa stii unde exista cea mai mare posibilitate de a gasi noi clienti.

Una dintre sursele unde multe persoane au o prezenta zilnica este Facebook. Aici, poti tinti una sau mai multe categorii de utilizatori prin crearea unei pagini de fani. Mai jos am enumerat 9 sfaturi care te vor ajuta sa-ti promovezi afacerea pe pagina de Facebook.

1. Creeaza o pagina de fani. Acesta este punctul de inceput, se poate face rapid, usor si gratuit. Aceasta va fi online in foarte scurt timp si de asemenea se poate actualiza ori de cate ori doresti.

2. Adauga o fotografie de coperta si una de profil. O reprezentatie grafica (un logo sau o imagine) poate sa-ti scoata in evidenta afacerea pe care doresti sa o promovezi.

3. Adauga un „indemn la o actiune” (call to action). Pe coperta paginii configureaza-ti butonul disponibil. Acesta poate redirectiona vizitatorii paginii tale catre blogul, site-ul sau magazinul tau online dar si catre o aplicatie sau alte locatii pe internet.

4. Adauga o descriere. Sectiunea care contine descrierea afacerii tale este primul loc unde vizitatorii si potentialii clienti afla informatii esentiale despre afacerea ta. Poti adauga 2 descrieri, una scurta (maxim 155 de caractere) si una mai lunga. Adauga-le pe amandoua.

5. Adauga informatii de contact. Adauga informatii precum adresa, numar de telefon, email, si link catre site-ul tau. Astfel utilizatorii interesati in a te contacta vor avea acces la asemenea informatii.

6. Posteaza link si o descriere a paginii tale pe profilul tau personal. Sugereaza-le protenilor tai sa aprecieze si sa distribuie pagina ta. In acest fel informatiile despre afacerea ta vor circula in cat mai multe locuri.

7. Inscrie-te in grupuri. Conecteaza-te de pe pagina ta cu grupuri de pe Facebook care au aceleasi interese cu cele ale potentialilor tai clienti. Inca o sansa de a afla cat mai multa lume despre afacerea ta.

8. Posteaza si fa-o cat poti de des. Daca adaugi continut pe pagina ta de 2 sau 3 ori pe zi, sansele ca fanii tai sa vada ceea ce postezi cresc considerabil.

9. Nu posta doar reclame platite. Motivul principal pentru crearea paginii este ca sa cresti vizibilitatea afacerii tale, iar avantajul retelei de socializare Facebook este ca iti permite sa relationezi cu potentialii clienti. Posteaza articole interesante, cu caracter informativ si amesteca-le cu reclame platite.

In final dorim sa mentionam faptul ca va punem la dispozitie servicii profesionale de promovare cu ajutorul retelelor sociale. Pentru a afla mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina dedicata acestui serviciu de pe site-ul nostru.

Sursa imagine: Pixabay