• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

6 moduri de a-ti imbunatati vizibilitatea pe Pinterest

pinterest social media marketing

6 moduri de a-ti imbunatati vizibilitatea pe Pinterest

Dacă vrei sa aplici o strategie de online marketing de succes trebuie sa folosești toate resursele pe care interenetul ți le ofera. Printre toate aceste resurse se număra și reteaua de socializare Pinterest. Asadar, dacă vrei sa implementezi o strategie de social media marketing, trebuie sa știi cum poți sa crești numărul de persoane care îți urmăresc profilul. Mai jos am enumerat câteva metode cu ajutorul cărora îți poti imbunatati prezenta pe reteaua de socializare Pinterest.

Adauga pe pagina de Facebook un tab Pinterest

Poți adauga cu ușurința pe Facebook un tab Pinterest. Acesta va avea scopul de a incuraja vizitatorii paginii tale sa acceseze și profilul tău de pe aceasta rețea de socializare. Atunci când creezi un asemenea tab, asigură-te ca acesta este evidentiat și de asemenea încearcă sa anunti toți vizitatorii paginii tale despre acest lucru.

Adauga un pin de urmărire pe blog

Site-ul și/sau blogul tau ar trebui sa aiba un buton dedicat retelei Pinterest. În cazul în care folosești WordPress, exista o mulțime de plugin-uri care îți ofera posibilitatea de a adauga automat tot felul de butoane către diferite retele sociale.

Conectează-te cu prietenii tăi

Când te alături retelei de socializare Pinterest ai la dispozitie opțiunea de a invita prieteni. Sistemul ii poate gasi folosind agenda ta de adrese de e-mail și va determina astfel cine poate fi prietenul tău.

Postează conținut original în mod regulat

Nu adăuga dintr-o dată mai multe postari, creaza-le si eventual programeaza-le să fie adaugate automat. In acest fel vei aparea cu ceva nou în mod regulat și vei avea posibilitatea de a atrage mai multe persoane care sa te urmareasca.

Da repin la continutul altor utilizatori

Dacă ai observat o postare interesantă, apasa butonul repin. Astfel, activitatea ta va fi afisata mai multor persoane și comunitatea ta de urmaritori va fi într-o continua creștere.

Utilizeaza înțelept cuvintele cheie

Știi foarte bine cât de importante sunt expresiile și cuvintele cheie. Acestea reprezintă termenii de căutare folosiți de utilizatori pentru a găsi continut de care sunt interesati. Folosește cuvintele cheie în titluri și descrierile pinilor pe care ii adaugi pentru a-ți mari șansa de marire a numarului de urmaritori.
Cresterea numarului de urmaritori pe reteaua de socializare Pinterest va constribui foarte mult la imbunatatirea traficului de pe site-ul/blogul tău. Aspect care bineințeles duce la imbunatatirea numarului de potentiali clienți. Folosește cu cap aceasta rețea de socializare și vei vedea cum prezenta ta în mediul online va deveni din ce în ce mai proeminenta.