• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

5 strategii de marketing online pe Linkedin

marketing online pe linkedin

5 strategii de marketing online pe Linkedin

Linkedin este o retea de socializare business, care daca este folosita corect poate sa iti imbunatateasca considerabil prezenta in mediul online. Aceasta ofera utilizatorilor o multime de date despre firmele existente si despre activitatea acestora. Mai jos vom prezenta 5 strategii care iti pot creste vizibilitatea pe internet cu ajutorul retelei de socializare Linkedin si care de asemenea pot fi aplicate impreuna cu alte strategii de social media si marketing online.

Cautarea de prospecti

Folosind motorul de cautare din cadrul retelei de socializare Linkedin vei avea acces la o multitudine de firme prezente in Romania dar si in strainatate. Acest lucru te poate ajuta foarte mult la conectarea cu alte entitati juridice dar si la colectarea de date cu caracter personal.

Intra intr-un grup

Grupurile sunt o metoda foarte buna de a-ti promova catre persoanele interesate atat firma cat si produsele sau serviciile. In cazul grupurilor ideea este sa nu faci spam in timp ce-ti promovezi produsele ci sa devii o resursa de informatii pentru cei interesati.

Creeaza-ti propriul tau grup

Linkedin iti permite sa-ti creezi propriul tau grup. Aici poti invita persoanele care sunt interesate de nisa din care produsele si serviciile tale fac parte. Daca scopul tau este sa generezi vanzari, incearca sa distribui materiale de care ar putea fi interesata audienta ta si fi convins ca daca acestia vor avea nevoie de produsele sau serviciile tale vor apela la tine.

Creeaza un profil business

Dupa ce ti-ai creat pe Linkedin un profil personal poti sa creezi si un profil business care se mai numeste si pagina de companie. Aceasta este o modalitate foarte buna de a spune povestea afacerii tale, de a-ti promova imaginea dar si de a gasi colegi noi cu ajutorul functiei de adaugare locuri de munca.

Cumpara publicitate

Odata ce ti-ai pus la punct totul legat de compania ta (profil, poveste, imagini, etc.) poti sa cumperi publicitate. Metodele de publicitate platita oferite de Linkedin sunt bazate pe numarul de afisari sau de click-uri. Poti crea o gama variata de reclame si impreuna cu cateva indemnuri la actiune (call to action/CTA) poti sa ai un succes neasteptat.

Folosind aceste 5 tehnici pe reteaua de socializare Linkedin, poti sa ajungi sa-ti promovezi compania fara nici un fel probleme. Linkedin iti poate aduce un numar mare de potentiali clienti daca aplici corect strategiile mentionate mai sus.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre felul in care iti poti promova imaginea companiei prin metode ce pot fi aplicate atat in social media cat si prin alte tehnici de marketing online te rugam sa accesezi pagina noastra de contact si sa ne contactezi folosind una din metodele disponibile.