• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

5 sfaturi care te vor ajuta la cresterea traficului pe site

cresterea traficului pe site

5 sfaturi care te vor ajuta la cresterea traficului pe site

Daca afacerea pe care o reprezentati depinde de prezenta pe internet, atunci este clar ca pentru a atrage potentiali clienti aveti nevoie de servicii profesionale de marketing online. Simpla inscrierea a site-ului in cadrul motoarelor de cautare nu este suficienta, asa ca mai jos ne-am hotarat sa va oferim cateva modalitati prin care va puteti creste traficul pe site.

Continutul

In primul rand trebuie sa va asigurati ca site-ul detinut evidentiaza toate informatiile necesare despre produsele sau serviciile oferite. Nu va afisati doar produsele si serviciile, ci scrieti si cat mai multe informatii despre acestea, analizati competitorii si vedeti cum puteti iesi in evidenta in fata lor.

Blogging

Un alt pas important este crearea unui blog si scrierea de articole legate de domeniul reprezentat. Vizitatorii trebuie sa inteleaga ca sunteti un expert in domeniu, asa ca scrieti cat mai multe articole pe blog despre produsele si serviciile care le aveti puse spre vanzare. Dupa ce scrieti articolele este recomandat sa le distribuiti in mediul online, in retelele sociale sau directoare.

Email Marketing

O strategie importanta de a va tine vizitatorii site-ului sau clientii informati este trimiterea de email-uri catre acestia. Sugerati-le sa se inscrie la newsletter iar dumneavoastra le puteti oferi la schimb un ebook, cod promotional sau orice va permite afacerea care o derulati.

Comunicate de presa

Multe persoane care detin afaceri uita de puterea comunicatelor de presa. Daca aveti ceva important de spus informati presa, iar acestia se vor bucura cu siguranta sa va publice articolul daca considera ca va fi interesant pentru cititori. Aceasta strategie se poate aplica atat online cat si offline.

Schimbul de link-uri

Cu cat mai multe link-uri care redirectioneaza catre site-ul detinut cu atat mai bine. Cautati site-uri care au legatura cu afacerea pe care o reprezentati si faceti un schimb de link-uri/logo cu acestia. Nu numai ca vizitatorii acelor site-uri vor vedea reclama dumneavoastra dar si motoarele de cautare va vor indexa mult mai bine site-ul.

In concluzie, speram ca v-ati facut o parere despre cum v-ati putea imbunatati traficul pe site. Daca aveti nevoie de asistenta in dezvoltarea si implementarea unei strategii de marketing online vizitati site-ul nostru www.visudamarketing.ro.

Sursa imagine: Pixabay