• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

5 metode de a prelua controlul asupra magazinului tau online

magazin online promovare web

5 metode de a prelua controlul asupra magazinului tau online

Prin personalizarea magazinului online, comerciantii isi pot extinde oportunitatile de afaceri. Desi este destul de dificil si uneori destul de scump pentru a personaliza propiul magazin web, dar, uitandu-ne la posibilele castiguri putem spune cu siguranta ca merita sa o faci. Nu conteaza daca personalizarea magazinului online o faceti chiar dumneavoastra sau contactati un dezvoltator profesionist in acest scop, amintiti-va ca acest lucru va ofera posibilitatea de a va crea un avantaj competitiv pe piata online.

In prezent, exista o multime de magazine online bine cunoscute si care inpresioneaza prin designul lor, prin functionalitatea, viteza si tehnologiile avansate utilizate. Deci cu ce ar trebui sa incepiti? Pentru inceput puteti sa folositi o optiune sau doua optiuni specifice care sa va permita sa iesiti in evidenta.

Mai jos sunt evidentiate avantajele personalizarii siteului dumneavoastra

Design si aspect

Daca doriti sa lansati un magazin online nu este suficient sa folositi un desig n standard a unui template, asa ca va trebuui sa va creati un design nou, unic. Desigur acum sunt o multime de programe care va ofera posibilitatea de a va personaliza magazinul online (intr-o oarecare masura) chiar si fara asistenta de specialitate. Dar din necesitatea de a arata stylish, creative web design este o necesitate.

 Funcționalitate avansată

Amintiți-vă că personalizarea magazinului dvs. online   poate imbogati in mod substantial functionalitatea de baza a acestuia. Mai întâi de toate, nu uitați să va asigurati că magazinul dvs. online este accesibil în mod corespunzător în toate browserele web majore.

Cu ajutorul software-ului add-on-uri, se pot extinde caracteristicile esentiale ale siteului. Aceste aplicații sunt utilizate în scopuri speciale cum ar fi căutarea sau integrarea acestora, instalarea chat-ului pe site, de exemplu.

Puteți cere, de asemenea integrarea de video sau audio asistenți. Diferite gateway-uri de plată, de afiliere si suplimente care sunt, de asemenea, modalitati bune de a îmbunătăți funcționalitatea eCommerce.

Viteză și confort

Intr-o zi propietarul de mazin isi da seama ca magazinul sau online nu este conform tendintelor pietei in crestere. Astfel trebuie luate masuri pentru imbunatatirea vitezei si a performantei siteului. Optimizarea, viteza mai mare de incarcare va permite sa lucrati cu volume mult mai extinde de date, fara a sacrifica din timpul lor de raspuns.

Tehnologii bazate pe cloud

Cloud computing este urmatorul nivel în dezvoltarea afacerilor de comert electronic. Cu ajutorul tehnologiilor cloud puteți face proiectul dumneavoastră accesibil aproape 100% din timp de la orice locație în jurul Globului și puteti sa va asigurati performanța siteului fără griji.

Nu trebuie să va fie teamă de a pierderea de date și informații, deoarece integrarea tehnologiilor bazate pe cloud oferă redundanță necesar.

Integrarea pe mobil și Social Media

Astazi poti sa ajungi mult mai bine la clientii tai prin integrarea social media. Acest lucru va ajuta menținerea constanta a comunicarii cu clientii si interacțiune activă. De asemenea, fiecare din clientii dvs. pot fi informați cu privire la unele oferte speciale pe care le aveti și despre noile oferte de produse. Aceste informații pot fi ușor partajate cu prietenii lor, servind ca un flux de publicitate suplimentara.

În ceea ce privește integrarea mobil, pot să spun că acest lucru este un aspect foarte important în era smartphone-urilor și tabletelor. În fiecare zi oameni merg la cumpărături prin intermediul dispozitivelor mobile, de aceea unul dintre obiectivele principale este de a satisface clienții cu versiunea mobila optimizata a magazinului lor preferat. O altă opțiune este de a crea o aplicatie mobila specifica pentru cumpărături mobile.

Sursa imagine: Pixabay