• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

4 moduri de a-ti creste traficul pe pagina de Facebook

4 moduri de a-ti creste traficul pe pagina de Facebook

4 moduri de a-ti creste traficul pe pagina de Facebook

In ziua de azi aproape toate lumea are cont de Facebook, chiar daca e un profil personal sau o pagina business. Asadar, putem sa ne punem urmatoarea intrebare: Oare te ajuta aceasta platforma in dezvoltarea si promovarea afacerii tale? Raspunsul este simplu “DA”. Din pacate inca exista foarte multi oameni care sunt sceptici cu privire la ce poate face aceasta retea de socializare pentru imaginea companiei pe care o reprezinta. Din punctul nostru de vedere toata lumea care doreste sa-si promoveze produsele si serviciile ar trebui sa o foloseasca deoarece exista o multitudine de modalitati prin care iti poti imbunatati prezenta in mediul online cu ajutorul retelei de socializare Facebook. In randurile ce urmeaza am enumerat cateva dintre acestea:

Distribuie ofertele tale

Facebook iti ofera posibilitatea de a crea oferte si de a le promova catre un public tinta pe care il poti selecta personal cu ajutorul filtrelor puse la dispozitie. Profita de acesta oportunitate si creeaza oferte exclusive astfel incat sa incurajezi utilizatorii sa iti viziteze pagina, urmand ca mai apoi sa ii indrumi spre site-ul tau de unde pot sa faca o achizitie. Asigura-te ca folosesti coduri promotionale pentru ofertele tale de pe Facebook, astfel incat sa poti sa urmaresti conversiile chiar si dupa ce acestea au expirat. Astfel vei avea o evidenta mai exacta asupra succesului pe care campania ta avut-o. Aceasta strategie de social media marketing te va ajuta sa iti cresti vanzarile si sa iti construiesti o baza de date cu fani ai paginii tale care vor urmari in mod constant materialele publicitare pe care le vei adauga.

Foloseste butonul CTA – call to action

Facebook pune la dispozitie pe paginile business un buton de chemare la actiune care iti ofera posibilitatea de a redirectiona vizitatorii catre formulare de contact, pagini de destinatie, magazine online si multe altele. Indiferent ca scopul tau este de a atrage mai multi abonati la newsletter, colectarea de prospecti sau redirectionarea utilizatorilor catre magazinul tau online, acest buton te va ajuta atat in dezvoltarea afacerii pe care o reprezinti cat si la imbunatatirea ratei de conversie. Testeaza butoanele disponibile si afla care te ajuta cel mai mult. Exista o multitudine de optiuni din care poti sa alegi, tot ce trebuie sa faci este sa descoperi care dintre aceste butoane se potriveste cel mai bine cu afacerea ta.

Creeaza un magazin online pe Facebook

Ai un magazin online? Foloseste una din sutele de aplicatii disponibile pe Facebook si creeaza-ti o pagina in care sa-ti expui produsele din magazinul tau. Astfel vei avea posibilitatea sa le prezinti direct pe pagina de Facebook. Acesta poate fi un avantaj major daca doresti ca audienta ta sa afle ca ai un magazin online. Un alt factor important este ca adaugand produse pe Facebook iti vei creste si numarul de link-uri care redirectioneaza catre site-ul si produsele tale.

Gazduieste un concurs

Daca vrei sa atragi mai multi vizitatori pe pagina ta de Facebook nu exista posibilitate mai incitanta decat organizarea unui concurs unde ei pot sa castige premii. Asadar, daca vrei sa cresti numarul de interactiuni cu pagina ta gazduieste un concurs. Creeaza o postare si mentioneaza in cadrul acesteia ca pentru a castiga “X” premiu, printre alte lucruri, articolul postat trebuie distribuit. Odata ce acesta va fi vazut de mai multi utilizatori, iti vei creste cu siguranata numarul de urmaritori ai paginii tale de Facebook, iar imaginea ta din mediul online va deveni din ce in ce mai renumita.

Cu toate ca exista o multime de alte metode de a-ti creste traficul pe pagina de Facebook si implicit pe site, ne-am rezumat deocamdata la cele pe care le-am considerat mai interesante. Totodata daca ai nevoie de servicii care sa te ajute sa-ti promovezi afacerea prin intermediul retelei de socializare Facebook, te invitam sa vizitezi pagina dedicata serviciilor de social media marketing de pe site-ul nostru.