• Online, pe Retelele Sociale, in Romania
  • +40 724 790 790
  • office@visudamarketing.ro

4 metode de a face bani pe Facebook

cum sa faci bani pe facebook

4 metode de a face bani pe Facebook

Nu cred ca mai exista persoane (cel putin noi nu cunoastem pe nimeni) care sa nu fi auzit de Facebook, deoarece aceasta reprezinta cea mai populara retea de socializare, unde milioane de oameni isi petrec zilnic o buna parte din timp. Tinand cont de numarul enorm de vizitatori ai acestei retele de socializare ne-am gandit sa oferim cititorilor nostri cateva metode prin care se pot face bani din Facebook.

1. Vanzarea de produse

Cu ajutorul unor aplicatii sau scripturi este posibil sa tranformi pagina ta de Facebook intr-un magazin online, de unde cei care te urmaresc sau iti apreciaza pagina pot cumpara produse. Exista diferite servicii cu ajutorul carora poti crea acest lucru, trebuie doar sa iti doresti sa faci asta. Astfel vei putea sa vinzi produse chiar daca nu ai un magazin online cu ajutorul caruia sa faci acest lucru.

2. Redirectionarea traficului catre continut platit

Cu ajutorul unei pagini de Facebook poti redirectiona utilizatorii catre pagini de destinatie unde se gasesc de vanzare diferite produse. O alta strategie foarte larg raspandita si pe care o folosim noi si este postarea unei bucati de continut pe Facebook care printre altele include link catre o pagina de pe un site. Facand asta, vei redirectiona utilizatorii catre o pagina web care contine mai multe detalii despre produsele sau serviciile pe care le oferi spre vanzare.

3. Marketing afiliat

Construirea unei pagini de Facebook dedicata anumitor interese este o metoda eficienta aplicata de foarte multe ori de cei care sunt inscrisi intr-un program de marketing afiliat. Acestia din urma pot posta link-uri catre diferite produse si servicii iar utilizatorii care le acceseaza si achizitioneaza, le vor genera si si celor care sunt inscrisi in programul de marketing afiliat un anumit venit.

4. Facebook Apps

Dezvoltarea de aplicatii dedicate unor comunitati dintr-o anumita nisa poate fi o metoda foarte constructiva atat pentru promovarea brandul reprezentat cat si pentru strategia de vanzari. Daca aplicatia dezvoltata devine populara pe Facebook, numele si brandul tau vor deveni mult mai cunoscute. Gandeste-te la o aplicatie care poate sa acopere cerinta unei comunitati si care inca nu a fost creata. In prezent nu este chiar asa de costisitor sa creezi o aplicatie, exista o multitudine de firme care fac asta, ca sa nu mai vorbim de sutele de site-uri pe care se pot gasi freelanceri programatori.

Nu trebuie sa reinventezi roata pentru ca sa poti face bani pe Facebook. Trebuie doar sa te gandesti la comunitatile din care faci parte si la ce anume ai putea promova acelor grupuri. S-ar putea sa nu fi nevoit sa creezi ceva nou daca reusesti sa redefinesti calitatea unui produs sau serviciu deja cunoscut. Datorita existentei retelei de socializare Facebook si a numarului mare de utilizatori din cadrul acesteia se poate spune ca ai la dispozitie in mod gratuit o piata cu putere mare de cumparare, iar posibilitatile de a face bani de pe urma ei sunt nelimitate.